Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Promovari importante in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat avansarea a trei avocati la statut de partener, in cadrul uneia dintre cele mai ample proceduri de promovare interna din ultimii ani.

Dupa cooptarea in iunie 2013 a lui Catalin Baiculescu in calitate de partener, Tuca Zbarcea & Asociatii continua promovarile interne cu alte 13 numiri in diverse roluri din cadrul firmei.

Astfel, Cristian Radu, Vlad Cercel şi Dragoş Apostol ridica la 24 numarul partenerilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii. Anterior, aceştia facusera parte din grupa de elita a firmei (Managing Associates) şi, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative şi s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma.

Pe langa cele trei numiri in echipa de management, alti zece avocati au avansat in ierarhia firmei, şi anume: Alexandra Pereş, Alina Ungureanu, Amalia Dumitru şi Dan Cristea – in grupa de Managing Associates, Nisa Jecu, Sergiu Cretu, Ioana Marculet, Dana Blaer, Anca Melinte, Ana Popa – in grupa de Senior Associates.

„Promovarile din 2013 reflecta rezultatele meritorii şi calitatile profesionale exceptionale ale avocatilor noştri intr-un an dificil şi marcat de incertitudini. Portile firmei raman in continuare deschise, ne dorim şi in 2014 noi promovari in toate clasele de senioritate”, a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cristian Radu este un avocat cu experienta de 10 ani in aspecte de drept societar şi comercial, fuziuni şi achizitii şi legislatie aplicabila in domeniul petrolului şi gazelor naturale, precum şi legislatia jocurilor de noroc. Printre cele mai reprezentative proiecte in care a fost implicat in ultimii ani se numara achizitia Expur SA de catre grupul francez Sofiproteol/Saipol, achizitia activelor destinate productiei de ulei ale Cargill Oils SA de catre Expur SA, achizitiile succesive efectuate de NIS Petrol (Gazprom) in Romania, sau recenta expansiune pe piata din Romania a Getin Holding, un important grup financiar din Polonia.

Vlad Cercel are o experienta practica de 11 ani in domeniul comunicatiilor şi tehnologiei informatiei şi al concesiunilor, proiectelor de infrastructura şi achizitiilor publice. Vlad Cercel face parte din echipa de avocati care ofera in prezent consultanta in proiecte majore de infrastructura (cum ar fi proiectul de concesiune a autostrazii Comarnic-Braşov şi a Centurii Bucureşti Sud şi autostrazilor Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Constanta) şi in sectorul utilitatilor publice – administrarea domeniului public şi privat, energie termica (precum delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iaşi). In domeniul comunicatiilor, el a fost implicat recent in proiectul prin care Vodafone Romania a incheiat cu Orange Romania un important acord de partajare a infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Dragoş Apostol este specializat in procese complexe de privatizare, fuziuni şi achizitii in domenii de industrie variate, precum şi tranzactii din sectorul imobiliar şi proiecte miniere. De-a lungul celor 14 ani de cariera juridica, el a fost implicat in tranzactii precum preluarea de catre statul roman a controlului asupra societatii Daewoo Automobile Romania SA şi privatizarea ulterioara a acesteia catre Ford Motor Company, oferind asistenta in toate etapele, pana la finalizarea recenta a procesului. Tot recent, el a fost implicat in proiecte importante pe piata bancara, cum ar fi: preluarea de catre UniCredit Tiriac Bank a portofoliului de retail al RBS Bank Romania sau procedura de divizare partiala prin care Piraeus Bank a preluat o parte din activele ATE Bank şi, ulterior, in vanzarea participatiei majoritare detinute in ATE Bank Romania catre un investitor roman. De asemenea, Dragoş Apostol asista in mod curent Carrefour Romania şi alti investitori imobiliari in legatura cu proiectele acestora de expansiune şi dezvoltare pe piata locala.

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde peste 100 de avocati, dintre care 24 sunt parteneri.

Sursa foto:

www.mediafaxtalks.ro

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau