Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip a selectat 6 absolventi si 12 studenti de drept care se vor alatura echipei anul acesta

PeliFilip a finalizat procesul de selectie a viitorilor absolventi care urmeaza sa se alature echipei in acest an, precum si a studentilor pe care si-a propus sa ii cunoasca si sa ii formeze in doua perioade de stagiu programate in intervalul iulie – septembrie. Recrutarea a fost facuta din randul studentilor de la Facultatile de Drept din Bucuresti si Iasi. Dupa analiza celor peste 165 de CV-uri primite si participarea la mai multe interviuri, au fost selectati sase viitori absolventi pentru pozitia de avocat si 12 studenti pentru stagiul de vara.

Desi sesiunea de selectie din aceasta primavara s-a incheiat, studentii cu rezultate foarte bune sunt incurajati sa trimita in continuare CV-ul, alaturi de scrisoarea de intentie, la adresa: join@pelifilip.com.

PeliFilip acorda o foarte mare atentie recrutarilor, in special din randul proaspetilor absolventi, fiind prioritara pentru noi formarea viitorilor profesionisti din avocatura. Consideram esential ca fiecare avocat din echipa noastra sa ne impartaseasca valorile, obiectivele si, mai ales, standardele de calitate. De aceea am decis sa ne asiguram, prin astfel de programe de recrutare, un rezervor de talente si sa ne dedicam dezvoltarii acestor tineri in spiritul PeliFilip”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

Firma a ales sa gestioneze intern procedurile de recrutare pentru a asigura atat evaluarea temeinica a cunostintelor juridice, cat si contactul direct dintre avocati si viitorii lor colegi. Echipa de recrutare a fost formata din Alina Stancu Birsan (partener), Catalin Alexandru (partener), Monica Statescu (asociat senior), Mihnea Sararu (asociat senior), Alina Ciocoiu (asociat) si Simona Cristea (asistent juridic si de resurse umane).

Pe langa studentii selectati in procesul de recrutare, vor fi invitati in stagiul de practica din perioada verii si castigatorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil. Organizata in perioada martie – aprilie 2014 de PeliFilip, in colaborare cu ELSA (The European Law Students’ Association) Bucuresti, competitia este adresata studentilor de la Facultatea de Drept din Bucuresti si isi propune sa creeze oportunitatea testarii aptitudinilor viitorilor avocati pledanti intr-un cadru cat mai apropiat de realitate.

 

PeliFilip
PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice de inalta calitate cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca un standard inalt pe piata avocaturii din Romania in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate. Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, finantari si piete de capital, litigii si dreptul muncii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau