Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

PeliFilip a oferit consultanta cu privire la fuziunea companiilor ce detin doua centre comerciale din Bucuresti

PeliFilip a oferit consultanta cu privire la fuziunea companiilor ce detin doua centre comerciale din Bucuresti

Casa de avocatura PeliFilip a oferit consultanta juridica grupului Anchor in proiectul de fuziune a companiilor din cadrul acestuia, care detin si opereaza Bucuresti Mall si Plaza Mall. Procesul a fost gandit ca o fuziune prin absorbtie, in care intregul patrimoniu Plaza Mall a fost transferat catre Bucuresti Mall. Pasii preliminari proiectului au fost initiati in martie 2016, fuziunea intrand in vigoare in octombrie 2016.

 „Suntem foarte incantati ca am avut oportunitatea de a asista clientul nostru in acest proiect important pentru grupul Anchor in Romania. Dorim sa multumim atat clientului nostru, cat si echipelor financiare si juridice pentru increderea acordata si pentru colaborarea excelenta, care a insotit intreaga munca si pregatire investite in finalizarea cu succes si la timp a fuziunii”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Echipa implicata in acest proiect a fost coordonata de catre Cristina Filip si a inclus in calitate de key expert si project manager pe Eliza Baias, care a lucrat impreuna cu Sofia Lovin, Dragos Ungureanu si Ruxandra Listea, specializati in drept corporatist la PeliFilip in cadrul departamentului Drept Corporatist, Fuziuni si Achizitii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau