Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Norme metodologice noi cu privire la clasificarea structurilor de primire turistice

Norme metodologice noi cu privire la clasificarea structurilor de primire turistice

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 353/14.06.2013 a fost publicat Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism nr. 65/2013, prin care se aproba noile Norme Metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice cu functiuni de cazare si alimentatie publica, a licentelor si brevetelor de turism.

Noile Norme Metodologice le inlocuiesc pe cele aprobate prin Ordinul ministrului dezvoltarii regionale si turismului nr. 1051/2011, care au fost in vigoare pana in prezent.

Versiunea oficiala a Ordinul nr. 65/2013 poate fi consultata timp de 10 zile de la publicare, in mod gratuit, folosind serviciul e-monitor administrat de catre Monitorul Oficial. Acceseaza aici caseta Monitorului Oficial din Centrul de Informare Pro-Legal pentru a vizualiza gratuit Ordinul nr. 65/2013 precum si alte acte normative importante prin intermediul serviciului e-monitor.

Sursa foto

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

Societatea de practicieni in insolventa PRO CAPITAL Restructuring a fost desemnata in calitate de administrator judiciar al societatii brasovene PRESCON BV S.A., o importanta societate din domeniul constructiilor. PRESCON BV S.A. este una dintre primele companii din grupul PRESCON, cea in jurul careia...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-capital-restructuring-desemnata-administrator-judiciar-al-prescon-bv/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau