Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Norme metodologice noi cu privire la clasificarea structurilor de primire turistice

Norme metodologice noi cu privire la clasificarea structurilor de primire turistice

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 353/14.06.2013 a fost publicat Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism nr. 65/2013, prin care se aproba noile Norme Metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice cu functiuni de cazare si alimentatie publica, a licentelor si brevetelor de turism.

Noile Norme Metodologice le inlocuiesc pe cele aprobate prin Ordinul ministrului dezvoltarii regionale si turismului nr. 1051/2011, care au fost in vigoare pana in prezent.

Versiunea oficiala a Ordinul nr. 65/2013 poate fi consultata timp de 10 zile de la publicare, in mod gratuit, folosind serviciul e-monitor administrat de catre Monitorul Oficial. Acceseaza aici caseta Monitorului Oficial din Centrul de Informare Pro-Legal pentru a vizualiza gratuit Ordinul nr. 65/2013 precum si alte acte normative importante prin intermediul serviciului e-monitor.

Sursa foto

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau