Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Noua avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii inclusi in editia 2015 a IFLR 1000

Editia din acest an a directorului financiar IFLR 1000, lansata la Londra, evidentiaza noua avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii in domeniile Piete de Capital, Project Finance, Fuziuni şi Achizitii, precum si Financiar-Bancar.

Editia 2015 a prestigiosului director IFLR 1000 include, in premiera pentru Romania, un clasament dedicat performantelor firmelor de avocatura in domeniul Piete de Capital. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost cotata de editorii publicatiei pe prima pozitie in aceasta arie, firma ocupand locul intai si in Project Finance ori Fuziuni şi Achizitii si locul secund in Financiar-Bancar.

Pe langa clasamentele generale, noua avocati au fost mentionati in cuprinsul directorului pentru experienta in diverse domenii ale dreptului, Tuca Zbarcea & Asociatii fiind astfel firma cu cele mai multe mentiuni individuale oferite de IFLR 1000 pentru editia 2015.

Astfel, in domeniul Fuziuni si Achizitii, au fost semnalati avocatii asociati Stefan Damian, Dragos Apostol, Razvan Gheorghiu-Testa si Cristian Radu. In aria Financiar-Bancar, au fost mentionati in principal coordonatorul departamentului – Mihai Dudoiu si avocatul asociat Catalin Baiculescu. De asemenea, Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii s-a alaturat avocatilor asociati Serban Paslaru si Vlad Cercel, evidentiati in Project Finance.

”Fata de editia anterioara, in care sapte avocati Tuca Zbarcea & Asociatii au fost recomandati ca „Lideri” („Leading Lawyers”), numarul mentiunilor a crescut la noua, semn ca atat evolutia generala a firmei, dar mai ales activitatea avocatilor nostri capata amploare si notorietate. Ne bucuram in mod special ca si parteneri de data recenta, precum Cristian, Dragos ori Vlad au fost mentionati de analistii IFLR 1000, la mai putin de un an de zile de la numirea lor ca avocati asociati in cadrul firmei”, ne-a declarat Stefan Damian, Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Anual, directorul international IFLR 1000, o publicatie de specialitate editata de Euromoney, realizeaza una dintre cele mai pertinente analize ale performantelor caselor de avocatura in domeniul financiar, al pietelor de capital si fuziunilor ori achizitiilor.

Tuca Zbarcea este castigatoarea din 2012 a marelui premiu pe Romania acordat de „International Financial Law Review – IFLR” in recunoaşterea performantelor echipei de a gestiona proiecte transfrontaliere complexe in domeniile financiar-bancar, piete de capital şi fuziuni şi achizitii in anul anterior.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau