Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

NNDKP isi consolideaza echipa cu un nou partener si promovari ale avocatilor si consultantilor

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat astazi ca Peggy Suica-Neagu revine in departamentul de litigii al NNDKP in calitate de partener. De asemenea, patru avocati au fost promovati ca asociati seniori, in timp ce trei consultanti fiscali ocupa noi pozitii in structura de senioritate a practicii de taxe.

Un reputat avocat pledant, Peggy Suica-Neagu, fost partener al biroului local al unei mari case de avocatura, se realatura NNDKP dupa o colaborare anterioara cu echipa noastra (intre 1998 – 2005). De-a lungul unei cariere de saisprezece ani alaturi de firme respectate de avocatura si cea mai mare companie petroliera din Romania, Peggy s-a specializat in dispute privind probleme de drept civil, dar si in arbitraje interne si internationale.

Noii avocati seniori – Roxana Abrasu (dreptul muncii), Monia Hantig (drept bancar si finantari), Anca Mihailescu si Madalina Panca (corporate, energie si resurse naturale) – au asistat cu succes importante companii locale si internationale in ariile de practica in care s-au specializat.

Silviu Badescu si Lucian Barbu au fost promovati directori de taxe, iar Simona Enescu, manager asistent taxe. Cei trei consultanti fiscali au contribuit semnificativ la consolidarea practicii atat ca portofoliu de clienti, cat si din prisma cifrei de afaceri.

Consolidarea departamentului de litigii prin cooptarea fostei noastre colege inseamna in primul rand valoare adaugata in mod autentic serviciului juridic, data fiind specializarea si ca economist a unui stralucit avocat de litigii. De asemenea, intr-un context economic marcat de lipsa predictibilitatii si de schimbari legislative, formarea unei noi “linii” de viitori leaderi din randul avocatilor si consultantilor cu potential, contribuie la o mai buna flexibilitate si adaptabilitate a echipelor la specificul unor industrii semnificative precum: financiar bancar, asigurari si pensii private, energie, imobiliare, FMCG, farma, IT & Telecom“, considera Ion Nestor, unul din Partenerii Coordonatori ai NNDKP.

In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate si 70 de angajati in departamentele administrative.

Despre colegii promovari:

Peggy Suica-Neagu, Partener (Litigii)

Peggy Suica-Neagu reprezinta clientii in dispute privind probleme de drept civil, precum: raspundere contractuala, imobiliare, latura civila a dosarelor penale, proceduri de faliment, litigii administrative, inclusiv cele de dreptul concurentei, licitatii publice si fiscale. Este de asemenea specializata in arbitraje interne si internationale. In plus, a reprezentat clientii in dispute solutionate de CEDO. Peggy asista companii locale si multinationale in industrii precum energie, produse farmaceutice, servicii financiare, IT & Telecom, constructii, retail, FMCG si automotive. Componenta juridica a carierei lui Peggy este completata de cea economica, fundamentata teoretic cu studii de specialitate, dar si practic, prin activitatea ca cercetator stiintific in economie, ceea ce contribuie la o intelegere aprofundata a industriilor din ambele perspective. Este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti si a Facultatii de Planificare si Cibernetica Economica a Academiei de Studii Economice.

Roxana Abrasu, Asociat senior (Dreptul muncii)

Roxana si-a consolidat specializarea in dreptul muncii, asistand clientii romani si din strainatate pe diverse aspecte ce decurg din raporturi individuale si colective de munca. Acestea includ: incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractelor de munca, stabilirea obligatiilor salariatilor privind neconcurenta, nedeturnarea clientelei si confidentialitate dupa incetarea raporturilor de munca, intocmirea si revizuirea regulamentelor si procedurilor interne, incheierea si executarea contractelor colective de munca, implementarea procedurilor de concediere individuala si colectiva. De asemenea, Roxana are experienta in domeniul dreptului societar si al tranzactiilor imobiliare. Roxana este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Monia-Mildred Hantig, Asociat senior (Drept bancar si finantari)

In ultimii opt ani, Monia si-a dezvoltat principalele arii de expertiza in domeniul dreptului bancar si al finantarilor. A acumulat o experienta semnificativa in sectorul bancar, asistand institutii financiare si imprumutati, atat romani cat si straini, cu privire la diverse aspecte, precum finantari majore, restructurarea datoriilor si aspecte de reglementare. A reprezentat cu succes companii internationale si locale in raport cu Banca Nationala a Romaniei si Transfond, pe parcursul implementarii unor structuri variate si complexe (inclusiv fuziuni transfrontaliere bancare). Monia este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.

Anca Mihailescu, Asociat senior (Corporate, Energie si Resurse Naturale)

Anca a dobandit experienta semnificativa in fuziuni si achizitii si energie, fiind implicata in unele dintre cele mai importante tranzactii din domeniul energiei din ultimii ani. A asistat clienti in achizitii din sectorul privat, reorganizari ale relatiilor corporative si comerciale (inclusiv in cadrul insolventei), privatizari, negocieri ale contractelor comerciale si administrative, tranzactii transfrontaliere, proiecte imobiliare, asocieri de tip joint-venture locale si internationale. Specializarea sa include negocierea contractelor specifice explorarii, exploatarii, productiei, transportului si vanzarii petrolului si gazelor precum si altor aspecte conexe resurselor naturale (contracte de concesiune, redevente, informatii clasificate). Anca este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti.

Madalina Panca, Asociat senior (Corporate, Energie si Resurse Naturale)

Madalina este specializata in drept societar si comercial, fuziuni si achizitii nationale si transfrontaliere, dar si in domeniul asigurarilor si pensiilor private. In ultimii ani, Madalina a asistat clienti locali si internationali in aspecte de drept comercial si societar, M&A, negocieri de contracte. Si-a dovedit expertiza asistand jucatori importanti atat in analiza aspectelor de reglementare si revizuirea contractelor specifice, cat si in tranzactii de M&A in sectorul asigurarilor si pensiilor private (transferuri de portofolii, vanzari de participatii, restructurari la nivel de grupuri internationale in vederea indeplinirii cerintelor Directivei Solvabilitate II). Madalina este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti si are o diploma de master in Drept Privat Aprofundat de la aceeasi institutie.

Silviu Badescu, Director Taxe (Consultanta Fiscala)

Cu o experienta de doisprezece ani in servicii de consultanta fiscala si contabilitate, Silviu s-a specializat in aspecte precum structurarea investitiilor, fuziuni si achizitii si alte reorganizari, proiecte “due diligence” si revizii fiscale, consultanta din perspectiva taxelor directe si indirecte, asistand importante companii locale si internationale. Silviu este membru al Camerei Consultantilor Fiscali si al ACCA. Este de asemenea membru activ al AmCham pe probleme legate de modificarea Codului fiscal. Silviu a acumulat experienta semnificativa in domeniul contabil si in raportarea financiara, fiind licentiat al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune a Academiei de Studii Economice.

Lucian Barbu, Director Taxe (Consultanta Fiscala)

Specializat in consultanta fiscala locala si internationala, Lucian are peste zece ani de experienta in asistarea clientilor romani si din strainatate in proiecte precum: structurarea fiscala a operatiunilor si intocmirea de proceduri, revizie fiscala, reorganizari de societati sub forma fuziunilor si divizarilor, consiliere cu ocazia inspectiilor fiscale si intocmirea contestatiilor. Aria sa de expertiza include industrii precum petrol si gaze naturale, produse industriale, domeniul imobiliar si domeniul bancar. Lucian este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, participa la grupurile de lucru pentru revizuirea Codul Fiscal si este licentiat al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune a Academiei de Studii Economice.

Simona Enescu, Manager Asistent Taxe (Consultanta Fiscala)

Simona este specializata in proiecte de consultanta fiscala si a fost implicata in numeroase proiecte de consultanta si revizie fiscala in materie de TVA pentru clienti activand in industrii diferite, oferindu-le asistenta de asemenea in fata autoritatilor fiscale pe parcursul derularii inspectiilor si in cadrul procedurilor administrative ulterioare, pastrarea evidentei fiscale. Simona este Consultant fiscal autorizat si licentiata a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune a Academiei de Studii Economice, avand si un master de la aceeasi institutie in tehnici contabile si financiare de gestiune a afacerilor.

 

Sursa foto

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau