Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

MUSAT & ASOCIATII – Restructuring\Insolvency a scos la vanzare proiectele imobiliare „Green Hills” si „Montana” din Piatra Neamt

Proiectele imobiliare „Green Hills” si „Montana” din Piatra Neamt sunt scoase la vanzare de catre lichidatorul judiciar Musat & Asociatii – Restructuring\Insolvency S.P.R.L.

Proiectul “Green Hills” este compus din patru blocuri de locuinte in stadii diferite de finalizare, proiectate cu regim de inaltime 2S+P+10 Etaje, parcare, spatii de depozitare si teren aferent in suprafata totala de 6.333 mp, iar „Montana” consta intr-un teren intravilan in suprafata totala de 16.896 mp, ambele situate in Municipiul Piatra Neamt.

Cele doua proiecte imobiliare au fost lansate in anul 2008 de catre Aura Europe, un important dezvoltator imobiliar cu sediul in Luxemburg si cu operatiuni in tari precum Romania, Ungaria, Israel si Statele Unite ale Americii. In Romania, Aura a dezvoltat impreuna cu GTC lantul de centre comerciale Galleria, cu compania Plaza Centers proiectul imobiliar Parcul cu Salcami din Ploiesti si cu compania Giron Centrul Comercial Nasaud Shopping Center.

Pe fondul crizei imobiliare, societatea de proiect prin care au fost dezvoltate proiectele imobiliare din Piatra Neamt a intrat in insolventa, procedura de insolventa fiind gestionata de catre lichidatorul judiciar Musat & Asociatii – Restructuring\Insolvency S.P.R.L., selectat in acest scop de catre creditorii societatii.

Musat & Asociatii – Restructuring\Insolvency S.P.R.L. este una dintre cele mai dinamice societati de practicieni in insolventa de pe piata, fiind recunoscuta pentru expertiza in gestionarea de proceduri de insolventa complexe, in cele mai diversificate domenii de activitate precum real estate, industria hoteliera, industria energetica, industria farmaceutica, industria materialelor feroase si neferoase, transport sau constructii.

Citeste si:

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau