Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Musat & Asociatii pierde inca un partener

Musat & Asociatii pierde inca un partener

Conform unor surse din piata, Iulian Iosif, unul dintre cei mai vechi avocati din cadrul Musat & Asociatii a notificat recent conducerea societatii despre intentia sa de a parasi firma. Iulian Iosif este avocat asociat (partener) in cadrul Musat & Asociatii si coordonatorul departamentului de Restructurari & Insolvente al societatii.

Avocatul, care are o vechime de peste 11 ani in firma, si-a inceput cariera in Musat & Asociatii in 2005, avansand de la functia de associate pana la cea de partener.

Iulian Iosif a acumulat o vasta experienta in avocatura de afaceri, coordonand proiecte de anvergura in cadrul firmei, pentru un portofoliu larg de clienti. Pe langa expertiza in restructurari si insolvente, Iosif este specializat in dreptul societar (corporate) si comercial, dreptul muncii si alte arii specifice avocaturii de afaceri.

Musat & Asociatii este casa de avocatura cu cele mai multe “rupturi” de-a lungul timpului. Astfel, Ernest Popovici a decis sa reinfiinteze Popovici & Asociatii dupa o perioada de doi ani petrecuta alaturi de Musat, pentru ca mai apoi din randurile firmei sa plece si avocatii care au fondat firmele Vilau & Mitel, Tuca Zbarcea & Asociatii, Dragne & Asociatii si Maravela & Asociatii.

Cea mai recenta plecare a avut loc in urma cu o luna, cand mai multi parteneri cu o echipa de circa 20 de avocati s-au despartit de Musat pentru a pune bazele unei noi firme, Suciu, Popa & Asociatii. Luminita Popa, Madalina Berechet, Cleopatra Leahu si Dan Ciobanu sunt cativa dintre partenerii care au pus bazele noii firme, iar Miruna Suciu este managing partner.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau