Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Musat & Asociatii pierde inca un partener

Musat & Asociatii pierde inca un partener

Conform unor surse din piata, Iulian Iosif, unul dintre cei mai vechi avocati din cadrul Musat & Asociatii a notificat recent conducerea societatii despre intentia sa de a parasi firma. Iulian Iosif este avocat asociat (partener) in cadrul Musat & Asociatii si coordonatorul departamentului de Restructurari & Insolvente al societatii.

Avocatul, care are o vechime de peste 11 ani in firma, si-a inceput cariera in Musat & Asociatii in 2005, avansand de la functia de associate pana la cea de partener.

Iulian Iosif a acumulat o vasta experienta in avocatura de afaceri, coordonand proiecte de anvergura in cadrul firmei, pentru un portofoliu larg de clienti. Pe langa expertiza in restructurari si insolvente, Iosif este specializat in dreptul societar (corporate) si comercial, dreptul muncii si alte arii specifice avocaturii de afaceri.

Musat & Asociatii este casa de avocatura cu cele mai multe “rupturi” de-a lungul timpului. Astfel, Ernest Popovici a decis sa reinfiinteze Popovici & Asociatii dupa o perioada de doi ani petrecuta alaturi de Musat, pentru ca mai apoi din randurile firmei sa plece si avocatii care au fondat firmele Vilau & Mitel, Tuca Zbarcea & Asociatii, Dragne & Asociatii si Maravela & Asociatii.

Cea mai recenta plecare a avut loc in urma cu o luna, cand mai multi parteneri cu o echipa de circa 20 de avocati s-au despartit de Musat pentru a pune bazele unei noi firme, Suciu, Popa & Asociatii. Luminita Popa, Madalina Berechet, Cleopatra Leahu si Dan Ciobanu sunt cativa dintre partenerii care au pus bazele noii firme, iar Miruna Suciu este managing partner.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau