Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Musat & Asociatii a consiliat Google cu privire la lansarea YouTube Romania

Casa de avocatura Musat & Asociatii a asistat din punct de vedere juridic pe gigantul american Google cu privire la lansarea YouTube Romania.

Lansarea versiunii locale a YouTube va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor, atat in Romania, cat si de oriunde in lume”, a declarat, in cadrul conferintei de lansare a YouTube Romania, Dan Bulucea, director de tara al Google.

Asistenta acordata de avocatii de la Musat a acoperit, printre altele, si negocierile cu Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor, Asociatia pentru Drepturi de Autor si UCMR-ADA, cu privire la obtinerea autorizatiei de utilizare a operelor muzicale pe platforma YouTube.

In baza acordului de licentiere semnat de Google in urma acestor negocieri, muzicienii si compozitorii romani vor putea sa obtina venituri din vizualizarea videoclipurilor lor de pe platforma video. La randul lor, o serie de case de discuri romanesti, dar si Televiziunea Nationala, au anuntat ca vor publica pe YouTube continutul propriilor lor productii.

Echipa de avocati implicata in proiect a fost coordonata de Catalin Baiculescu, Deputy Managing Partner in cadrul Musat & Asociatii.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in România, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 17 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law ReviewLegal 500, Practical Law Company etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la rândul lor nominalizati de aceste publicatii ca facând parte din elita avocaturii de business din România.

In luna aprilie 2013, Musat & Asociatii a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in Romania”, in cadrul ceremoniei IFLR European Awards ce a avut loc la Londra, in prezenta a peste 200 de reprezentanti ai celor mai mari case de avocatura din Europa, fiind pentru a doua oara in ultimii trei ani când Musat & Asociatii isi adjudeca acest valoros premiu, dupa distinctia primita in 2011, anul in care Romania a fost inclusa pentru prima data in lista tarilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea, in anul 2012, MUSAT & ASOCIATII a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Best Central and Eastern Europe Law Firm 2012”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate pe piata din România de echipa MUSAT & ASOCIATII, atât in ceea ce priveste portofoliul de mandate in practica de fuziuni & achizitii, cât si in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a firmei.

Totodata, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul „Romanian Law Firm of the Year”, pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUSAT & ASOCIATII acorda in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din România, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini printre care: Enel SpA, GDF Suez, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BNP Paribas, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Abbott, General Electric, General Motors, Microsoft, Intel, Oracle, Google, AON, Amazon.com, AT&T, Nokia, Alcatel – Lucent, Telecom Italia, Thyssen Krupp, Generali, AFI Europe, Electrolux, Caterpillar, Monsanto, Deutsche Bahn, SAB Miller etc.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau