Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Mercedes-Benz a inchiriat un spatiu de 3.000 mp in complexul Swan din Voluntari. Avocatii de la WOLF THEISS au consiliat locatorul la negocierea si semnarea contractului

Societatea de avocati Wolf Theiss a acordat consultanta companiei SWAN Property SRL la negocierea si semnarea cu Mercedes-Benz Romania a contractului de inchiriere a unui spatiu de aproximativ 3.000 mp, care din aceasta toamna va deveni sediul principal al companiei.

Potrivit Wolf Theiss, negocierile au durat peste 3 (trei) luni si au pornit de la varianta standard a contractului de inchiriere folosit de SWAN Property cu ceilalti chiriasi ai complexului.

Complexul Swan Office & Technology Park este situat in judetul Ilfov, Voluntari si e format din trei cladiri: Windsor, Kingston şi Henley.

Mercedes-Benz Romania, importatorul oficial al producatorului german de masini Daimler AG in Romania, a inchiriat o suprafata de 3.000 mp in cadrul complexului. Se pare ca firma isi va reloca operatiunile la etajele 3, 4 si 5 ale cladirii Henley din complexul Swan. Reprezentantii Swan mizeaza pe o rata de ocupare de peste 50% pana la sfarsitul anului 2013. Printre alte companii care au ales Swan mai recent, la finele anului trecut, se numara compania austriaca de constructii si inginerie Bilfinger Berger (pe 640 mp), compania olandeza de consultanta si inginerie Tebodin B.V. (350 mp) si compania de constructii de origine romaneasca Tecnoservice (750 mp). Aceste trei companii au apelat la consultantii Colliers pentru noul sediu.

Swan a fost ridicat cu investitii de 50 de milioane de euro de fondul de investitii londonez Chayton Capital si a mai atras chiriasi precum Flanco si eMag (mutate pe o suprafata cumulata de 3.500 mp) sau Ambery Hall pe 500 mp pentru un spatiu dedicat unui centru de conferinte si evenimente private.

Suprafata totala a proiectului este de 29.124 mp, fiind una dintre cele mai mari dezvoltari office din Romania.

De curand, compania dezvoltatoare a proiectului, Swan Property SRL, a intrat in insolventa, avand ca administrator judiciar pe Casa de Insolventa Transilvania (CITR).

Firma de avocatura care a consiliat locatorul in cadrul negocierilor cu Mercedes-Benz Romania este una dintre principalele case de avocati din Europa Centrala si de Est, cu sediul principal in Viena (Austria). Wolf Theiss are 14 birouri in Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, in care isi desfasoara activitatea circa 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.

Avocatii Wolf Theiss implicati in negocierile dintre Swan Property si Mercedes-Benz au fost Ciprian Glodeanu (Partener) si Alice Apetrei (Avocat Colaborator).

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau