Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Mazars si Adevaris fuzioneaza. Echipa Adevaris se va alatura echipei Mazars

Compania internationala Mazars, specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si financiara, a anuntat astazi ca firma romaneasca de audit, consultanta fiscala si financiara Adevaris – avand o echipa de 4 parteneri si 40 de angajati – va fuziona cu Mazars, incepand cu 1 septembrie 2013.

Grupul Mazars numara peste 13.500 de specialisti, fiind prezent in 71 de tari, la care se adauga birouri corespondente si asocieri in alte 14 tari. Cifra de afaceri a Grupului Mazars pentru anul financiar incheiat la 31 august 2012 se ridica la 1013 milioane euro. Integrarea Adevaris va duce la cresterea cu 50% a veniturilor anuale ale companiei Mazars in Romania si la extinderea echipei sale la peste 160 de angajati, sporind astfel anvergura afacerilor derulate pe piata locala si extinzand totodata portofoliul de clienti.

Firma care fuzioneaza cu Mazars este activa pe piata romaneasca din 2003, iar intre 2009 si 2012 si-a desfasurat activitatea sub denumirea LeitnerLeitner. Adevaris si-a concentrat pana in prezent atentia pe serviciile oferite in principal filialelor locale ale investitorilor straini reprezentand regiunile de limba germana ale Europei.

Suntem incantati sa primim in familia Mazars o echipa remarcabila de profesionisti si avem convingerea ca valorile noastre, viziunile strategice si culturile organizationale se vor integra perfect“, declara Jean-Pierre Vigroux – Managing Partner al Mazars Romania. „Activitatea Adevaris prezinta, sub multe aspecte importante, similitudini remarcabile cu activitatea Mazars si va consolida la nivel global oferta noastra in domeniul serviciilor de outsourcing, fiscalitate si audit. De asemenea, o buna parte dintre clientii Mazars reprezinta comunitatea de afaceri de limba germana, ca urmare a integrarii unei companii germane in 2007. Echipa Adevaris aduce un surplus de experienta care ne va permite sa raspundem impreuna cat mai bine nevoilor pe care le au acesti investitori-cheie.”

Loïc Wallaert, membru al Comitetului Executiv Global al Grupului Mazars, declara ca aceasta fuziune a fost salutata cu entuziasm si este considerata o etapa importanta a strategiei Grupului de imbinare a cresterii organice cu cea obtinuta prin fuziuni si achizitii, amplificand prezenta Mazars atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est si in tarile vorbitoare de limba germana (in special Germania, Austria si Elvetia).

René Schöb si Dino Ebneter, Joint Managing Partners Adevaris, afirma ca intreaga echipa este entuziasmata de perspectiva colaborarii cu specialisti de calibrul celor de la Mazars: „Decizia de a ne alatura Mazars a fost una fireasca, deoarece consideram ca aceasta fuziune are la baza o viziune si un set de valori comune ce vizeaza atingerea excelentei in misiunea de a proteja interesele tuturor celor care depind de activitatea noastra, mai ales ale clientilor nostri. Suntem convinsi ca, in urma acestei fuziuni, clientii nostri vor beneficia de un portofoliu de servicii extins si de anvergura internationala a companiei Mazars. Totodata, vor beneficia in continuare de abordarea noastra locala si personalizata, care se concentreaza pe nevoile individuale ale fiecarei companii. Lucrand impreuna vom continua sa consolidam oferta si calitatea serviciilor noastre.“

Echipa Adevaris se va alatura echipei actuale a Mazars din Bucuresti.

Despre Mazars:

– La nivel global

  • Mazars este o organizatie internationala, integrata si independenta, specializata in servicii de audit, consultanta financiara, contabilitate, consiliere fiscala si juridica, oferite de peste 13.500 de specialisti in 71 de tari, pe toate cele cinci continente.
  • In anul financiar 2011-2012, Grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 1.013,4 mil EUR, reprezentand o crestere de 6% comparativ cu perioada anterioara.
  • Mazars este singura firma de audit si consultanta care, in spiritul transparentei, prezinta public (din 2005) conturile consolidate ale Grupului, auditate conform IFRS: http://annualreport.mazars.com/

– La nivel local

  • Mazars isi desfasoara activitatea in Romania din 1995; in aprilie 2007 a fuzionat cu RSM Hemmelrath, ocupand astfel pozitia a 6-a pe piata romaneasca de audit si consultanta romaneasca.
  • Echipa locala include peste 120 de auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati, specializati in domenii precum servicii de audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, externalizare servicii de contabilitate si salarizare, consiliere juridica.

Despre Adevaris:

Adevaris, companie aflata in topul firmelor de consultanta fiscala si financiara din Romania, a fost infiintata in 2009 prin reorganizarea unei companii locale specializata in furnizarea de servicii complete in acest domeniu. Adevaris ofera solutii personalizate care acopera patru arii principale de expertiza: fiscalitate, audit, externalizarea serviciilor de contabilitate si salarizare, consultanta financiara. Compania si-a consolidat expertiza lucrand pentru companii reprezentand diverse industrii si sectoarele de activitate: bunuri si servicii de consum, imobiliare, auto, tehnologie, industria otelului, e-business, energie, servicii financiar-bancare, asigurari, leasing.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau