Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Maravela & Asociaţii: Ioan Roman este promovat partener coordonator al departamentului de litigii

Incepand cu luna noiembrie, Ioan Roman a fost numit partener al Maravela & Asociatii si co-coordonator al departamentului de litigii, aceasta fiind prima oara de la infiintarea firmei cand este promovat in rolul de partener un membru al echipei formate intern de partenerii fondatori.

La numai doi ani de la infiintare, Maravela & Asociatii se bucura de un bogat palmares, partenerii fondatori reusind sa dezvolte un vast portofoliu de clienti locali si internationali de cel mai inalt nivel si sa adune o lista impresionanta de distinctii, fapt ce a dus si la o crestere importanta a echipei de avocati.

Departamentul de solutionare a disputelor din cadrul Maravela & Asociatii a dobandit la randul sau o reputatie solida, reprezentand companii multinationale si autoritati centrale si locale in sute de dosare, cu valori de ordinul milioanelor de euro.

Ingloband doi parteneri fondatori recunoscuti international pentru practica lor in domeniul litigiilor internationale si arbitrajului, trei parteneri specializati in proceduri de insolventa, avocati colaboratori specializati in litigii si insolventa, consilieri fiscali si o echipa dedicata de drept penal, Maravela & Asociatii este perfect pregatita pentru a acoperi intregul spectru de situatii corelate disputelor, incluzand arbitraje comerciale si investitionale, proceduri de insolventa, litigii fiscale, dispute relative la fraude si dreptul penal al afacerilor. In plus, partenerii firmei sunt recunoscuti pentru strategiile prelitigioase de succes, menite sa minimizeze riscurile unor potentiale conflicte si sa favorizeze rezolvarea pe cale amiabila a acestora.

Ioan Roman detine o experienta semnificativa si cunostinte deosebite in domeniile litigii, arbitraj si cai alternative de solutionare a disputelor, fiind recunoscut pentru rigurozitatea abordarii dosarelor, rationamentul impecabil in creionarea strategiilor litigioase, precum si pentru solutiile inovatoare. De-a lungul carierei sale, Ioan a reprezentat cu succes companii activand intr-o gama variata de industrii si sectoare economice precum si autoritati publice, in litigii si arbitraje privind probleme comerciale, proceduri de insolventa, dispute administrative si de munca, executari silite, achizitii publice si arbitraj local si international. Anterior colaborarii cu Maravela & Asociatii, Ioan a profesat in reputate firme de avocatura romanesti si internationale, precum Tonucci & Partners, SPV Legal, BPV Grigorescu Stefanica.

In cadrul Maravela & Asociatii, Ioan a dat dovada de calitati profesionale deosebite, coordonand cu succes dispute deosebit de complexe, dintre care cele mai recente includ: reprezentarea unei autoritati centrale intr-o disputa ingloband 17 dosare in valoare de milioane de euro, referitoare la o importanta companie privatizata; reprezentarea unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente sportive in legatura cu frauda in valoare de milioane de euro, savarsita de un partener comercial; coordonarea unor portofolii de zeci de dosare litigioase apartinand unor companii multinationale de prim rang etc.

“Promovarea lui Ioan Roman este o consecinta fireasca in primul rand, desigur, a eforturilor sale sustinute si remarcate de catre echipa de parteneri a firmei, iar in al doilea rand un raspuns direct la cresterea pe care ne bucuram sa o experimentam, in ritm sustinut, inca de la infiintare. Ioan a obtinut cateva victorii rasunatoare in situatii complexe in care doar printr-o stapanire deplina a dreptului substantial si procedural, prin experienta, determinare, strategie, inovatie si management eficient al echipei se putea face diferenta. Aceste atribute mentionate anterior impreuna cu tenacitatea si pasiunea lui pentru avocatura de business, fac din Ioan un exemplu de “material” cautat de noi intr-un partener”. Gelu Maravela, partener fondator al Maravela & Asociatii.

“Ma bucur sincer pentru Ioan, ma bucur pentru noi si pentru faptul ca, in atat de putin timp am reusit sa facem atat de multe. Sunt in egala masura mandra de intreaga noastra echipa si consider ca o mare realizare o reprezinta faptul ca am inceput seria promovarilor, la nivel de partener. Ne largim echipa constant, pentru a sustine activitatea si a oferi serviciile de cea mai inalta calitate cu care de altfel ne-am obisnuit clientii“. Alina Popescu, partener fondator al Maravela & Asociatii.

In plus fata de experienta in fata instantelor, Ioan s-a remarcat in cadrul firmei si in sfera arbitrajului, oferind de asemenea, in baza unei dezvoltate capacitati de intelegere, a unui set impresionant de cunostinte si a respectului si cunoasterii in profunzime a legistatiei, consiliere preventiva si strategii complexe de negociere in cazul reconcilierilor si solutionarilor amiabile. Promovarea lui este, pe langa o miscare care raspunde necesitatilor firmei noastre in crestere, un merit castigat in urma eforturilor depuse. Marius Patrascanu, partener fondator al Maravela & Asociatii.

“Cand am pornit la drum alaturi de echipa Maravela & Asociatii am fost constient de valoarea existenta, din punct de vedere profesional dar si al capitalului uman. Am acceptat asadar provocarea de a face parte dintr-o comunitate unita, dinamica si extrem de pretentioasa, cu un mod de lucru organizat si eficient. Faptul ca am devenit partener nu va face decat sa imi indarjeasca eforturile si sa sporeasca numarul realizarilor, acum chiar mai mult decat pentru palmaresul individual, pentru succesul intregii firme. “ Ioan Roman, partener coordonator al departamentului de litigii.

 

***

In prezent, echipa de conducere a Maravela & Asociatii numara sase parteneri, Gelu T. Maravela, Alina Popescu si Marius Patrascanu fiind cei trei fondatori ai firmei.

Dispunand de un portofoliu de clienti de renume, printre care corporatii multinationale, importante companii romanesti, investitori privati, autoritati publice si companii de Stat, Maravela & Asociatii se adreseaza tuturor sectoarelor de afaceri, oferind servicii complete si de cea mai inalta calitate in domeniile avocaturii, consultantei fiscale si insolventei.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau