Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Lucian Bondoc si White & Case LLP anunta o alianta exclusiva in Romania

Lucian Bondoc si firma globala de avocatura White & Case LLP au anuntat lansarea unei aliante exclusive in Romania incepand cu data de 1 februarie 2014.

De la aceasta data, Lucian va prelua participatia actuala a White & Case in societatea de avocatura locala, White & Case, Pachiu, SCA, societatea de avocatura urmand sa opereze sub numele  de Bondoc si Asociatii SCA.

Lucian a declarat: “Echipa noastra a realizat o crestere sanatoasa in ultimii ani si noua relatie cu White & Case va sustine dezvoltarea continua si cresterea rapida a Bondoc si Asociatii SCA, asigurand totodata continuarea prestarii de servicii juridice de inalta calitate pe care clientii nostri le asteapta.”

Partnerul Oliver Brettle, membru al Comitetului Executiv al White & Case, a adaugat: “White & Case ramane dedicata clientilor sai si prezentei locale in Europa Centrala si de Est. Noua forma de colaborare in Bucuresti reflecta o abordare uzuala pentru firme de avocatura globale si nu va avea niciun efect asupra serviciilor prestate clientilor din Romania, din alte parti din Europa Centrala sau de Est sau din alte tari. Ne bucuram sa continuam sa lucram cu Lucian si colegii sai in cadrul noii aliante.”

Partenerul din Bucuresti Delia Pachiu a decis sa schimbe domeniul de activitate si nu i se va alatura lui Lucian si echipei in cadrul Bondoc si Asociatii dupa ce va inceta parteneriatul cu societatea de avocatura. Lucian a precizat: “Intentia Deliei imi era cunoscuta de ceva timp; Ii respect decizia si ii multumesc Deliei pentru contributia la succesul activitatii din Bucuresti de pana acum si ii urez succes in tot ce va intreprinde in continuare.”

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau