Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

…iti infiintezi o societate

Infiintarea unei societati se face prin inregistrarea sa in Registrul Comertului, in baza unei proceduri si a unei documentatii specifice necesare in acest scop. Vezi aici care sunt pasii de urmat, documentele de intocmit si taxele de platit ca sa iti infiintezi o societate.

Pentru mai multe informatii in legatura cu formularele utilizate si formalitatile efectuate la Registrul Comertului la infiintarea unei societati, poti accesa cu usurinta si portalul ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului), disponibil pe Centrul de Informare al Pro-Legal. De asemenea, daca ai nevoie de clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu infiintarea unei societati, poti suna direct la Oficiul National al Registrului Comertului sau la Oficiile Registrului Comertului din tara, in functie de judetul in care esti interesat sa-ti infiintezi societatea (vezi aici nr. de telefon ale tuturor Oficiilor Registrului Comertului).

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau