Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Firma de avocatură Jinga, Maravela & Asociaţii – în plină creștere în noua formulă

La începutul acestui an, casa de avocatură Jinga & Asociații anunța asocierea cu Gelu Maravela, unul dintre cei mai cunoscuți avocați români de business, cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, dintre care 9 ani ca partener în cadrul Mușat & Asociații (anterior colaborării cu Mușat & Asociații, Gelu Maravela a fost judecător, avocat în cadrul biroului de la Londra al gigantului Linklaters și respectiv partener în cadrul firmei de avocatură Sulica & Asociații).

Urmare a asocierii cu Gelu Maravela, Jinga & Asociații și-a modificat denumirea în Jinga, Maravela & Asociații și și-a mărit efectivul la 20 de avocați. Printre noii avocați cooptați se numără de altfel și Alina Popescu, de asemenea fost partener în cadrul Mușat & Asociații și avocat cu experiență de peste 10 ani în fuziuni și achiziții, drept comercial și arbitraj internațional, care s-a alăturat firmei în calitate de avocat asociat și coordonator al biroului de la București, precum și Marius Pătrășcanu, fost senior associate în cadrul Mușat & Asociații și avocat cu experiență extinsă în drept societar, drept imobiliar, insolvență, IT & telecomunicații, căruia i-a fost acordată de asemenea calitatea de avocat asociat.

Totodată, firma a lansat un nou site internet ce reflectă noua formulă (www.jingamaravela.ro) și anunță o creștere a veniturilor din acest an cu peste 60%, consolidându-și astfel substanțial poziția pe piață.

Fiind fondată în 2005 de Mircea Jinga, reputat avocat de business specializat în drept fiscal, drept imobiliar, energie și insolvență, firma acoperă toate ariile de practică în materie de dreptul afacerilor și s-a poziționat de-a lungul timpului ca un jucător important în avocatura de business, având două birouri, la București și Brașov, și deținând un portofoliu considerabil de clienți români și străini.

În prezent, echipa Jinga, Maravela & Asociații este condusă de 6 avocați asociați, respectiv Mircea Jinga și Gelu Maravela (ambii în calitate de managing partners), Alina Popescu (coordonator al biroului de la București), Cătălina Sucaciu (avocat cu experiență de peste 13 ani în domenii precum finanțe-bănci, dreptul muncii, piețe de capital și drept comercial, ce coordonează biroul de la Brașov), Liviu Gheorghe (coordonatorul practicii de litigii al firmei și singurul avocat recomandat pentru România în această materie de reputatul director Global Law Experts) și Marius Pătrășcanu.

Asociații casei de avocatură au fondat totodată Jinga Maravela Tax Advisory, entitate specializată în consultanță fiscală ce oferă toată gama de servicii în acest domeniu, fiind coordonată de Alexandru Boboc, consultant fiscal cu bogată experiență ce a activat anterior ca senior tax manager în cadrul birourilor Deloitte și PwC de la București precum și în biroul din UK al Deloitte, și beneficiind de suportul unei echipe de avocați având la activ succese notabile în litigii fiscale, aflată sub coordonarea lui Mircea Jinga.

Nu în ultimul rând, firma este membru fondator al Pontes, the CEE Lawyers, o rețea de case de avocatură și consultanță fiscală cu bună reputație din Europa Centrală și de Sud-Est (având birouri la Viena, Budapesta, Praga, Sofia, Bratislava și București), care au consiliat de-a lungul timpului clienți de anvergură cu privire la numeroase proiecte cu componentă transfrontalieră.

Aflată în plină creștere în noua formulă, Jinga Maravela intenționează să își extindă în continuare echipa de avocați și consultanți fiscali pentru a răspunde numărului din ce în ce mai mare de solicitări de servicii juridice și fiscale adresate firmei, venite pe fondul înaltei calificări profesionale a staff-ului precum și a abordării prompte, riguroase și pragmatice a proiectelor gestionate.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau