Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

EY Romania deschide campania de recrutare. Obiectivul: Selectarea a 70 de absolventi care se vor alatura companiei

EY Romania a deschis campania de recrutare din aceasta primavara, prin care va angaja 70 de tineri absolventi din intreaga tara. Procesul se va desfasura pe parcursul a doua luni, timp in care absolventii pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/GL/en/Careers .

In plus, candidatii interesati de o pozitie in companie vor putea interactiona direct cu echipa de recrutare si specialistii EY in cadrul a peste 20 de evenimente in sediul EY, in universitati si targuri de job-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Chisinau. Procesul de selectie va include: pre-selectia cv-ului, video-recruitment – o premiera inovativa pe piata din Romania ca modalitate de selectie – interviuri fata in fata cu managerii si o serie de teste specifice activitatii din linia de servicii relevante. In cadrul procesului de selectie, vor fi evaluate abilitatile verbale si numerice, limba engleza si cunostintele de specialitate, acolo unde discutam despre candidatii cu experienta.

Cei 70 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie, cand se vor alatura celor 500 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si in Republica Moldova. Majoritatea tinerilor recrutati se vor alatura departamentului de Audit financiar, precum si departamentelor de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

Cei mai multi dintre tinerii care aplica pentru un job la EY isi motiveaza alegerea prin posibilitatea de a-si desfasura activitatea in echipe multidisciplinare, avand acces la resurse globale si la cele mai bune practici in domeniu. De asemenea, tinerii valorizeaza posibilitatea de a participa in programe internationale de certificare ACCA, ACA, CFA s.a., pe care EY le ofera noilor angajati. Nu in ultimul rand, mediul de lucru flexibil si posibilitatea de expresie personala prin implicarea in multitudinea de activitati extra-profesionale atrag din ce in ce mai multi candidati din generatia Y catre companie.

Astfel, EY investeste anual 3,000 Euro in medie pentru formarea fiecarui angajat. Aceasta investitie se reflecta in rezultatele exceptionale pe care tinerii specialisti EY le obtin la nivel national si international in cadrul sesiunilor de examinare pentru diverse certificari. Doar in sesiunea de examinare ACCA din decembrie 2013, cursantii cei mai buni ai EY au ocupat locuri de varf in clasamentul national (locul intai national la ambele sesiuni) si, respectiv, locurile 10, 12 si 14 in topul international al testarilor.

„Campania de recrutare din primavara este ocazia perfecta pe care tinerii sa o fructifice in calitate de potentiali candidati ai EY. Este perioada in care deschidem portile, organizam si participam la numeroase evenimente, studii de caz, ateliere, zile EY la sediu si in universitati. Interactiunea dintre companie si viitorii sai angajati este acum la cote maxime: pe langa promovarea propriu-zisa, interactionam foarte mult, in mod direct, cu viitorii nostri angajati provocandu-i sa gaseasca solutii inovatoare la studiile noastre de caz, sa descopere prin joc abilitatile necesare muncii in echipa, comunicarea eficienta, negocierea, abilitatile de prezentare, etc. Credem ca beneficiul principal pentru candidatii seriosi va fi o experienta accelerata de crestere personala si de dezvoltare profesionala pe care o vor putea valorifica atat in interiorul cat si in afara organizatiei noastre. In plus, diversitatea activitatilor in care se pot implica, spiritul de echipa si preocuparea organizatiei pentru leadership vor genera o experienta memorabila pentru fiecare.” spune Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

Peste 2000 de candidati au aplicat in campania de recrutare desfasurata in primavara anului trecut, dintre care peste 50 au fost selectati pentru a se alatura echipei EY in Romania. Ulterior, peste 30 de interni au fost recrutati pe parcursul anului, printre care si cei mai buni studenti din universitatile de profil, care au ocazia de a isi imbogati experienta in programele noastre de internship si de a deveni, in curand, angajati juniori in echipele noastre.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau