Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

EY Romania angajeaza 47 de absolventi in departamentele de audit financiar si de asistenta fiscala si juridica

EY Romania a anuntat ca 47 de noi absolventi s-au alaturat firmei, numarul angajatilor sai ajungand astfel la 495. Aproximativ 60% dintre noii angajati se vor alatura departamentului de Audit financiar, iar restul vor face parte din departamentele de Asistenta fiscala si juridica, Asistenta in tranzactii si Asistenta in afaceri.

Candidatii recrutati sunt printre cei mai talentati si mai motivati tineri dintre absolventii 2013, avand in vedere numarul mare de cereri primite si faptul ca EY este al treilea angajator in topul preferintelor tinerilor absolventi cu rezultate academice foarte bune din Romania.

Peste 2000 de studenti din centre universitare, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Oradea, au aplicat in acest an in cadrul unei campanii complexe de recrutare, ce a presupus evaluari scrise ale candidatilor si interviuri cu specialistii HR si managerii EY. Abilitatile si cunostintele care au contat cel mai mult in selectarea candidatilor au fost cele verbale, logice si numerice, cunoasterea limbii engleze, precum si cunostintele de specialitate si gradul de compatibilitate cu cultura organizatiei.

Avand in vedere ca este vorba de noi absolventi, pentru care EY va fi prima experienta a unui loc de munca, responsabilitatea companiei in orientarea acestora in cariera si dezvoltarea lor profesionala este semnificativa. EY raspunde acestei provocari prin asumarea rolului de a pregati o noua generatie de lideri de afaceri, prin oferirea a numeroase programe de dezvoltare si formare si a unor experiente diverse de munca, dublate de acces la resurse globale si la cele mai bune practici in domeniu. De asemenea, managerii EY si-au asumat rolul de mentori, oferindu-le coaching si indrumare colegilor aflati la inceputul carierei.

Pentru ca tinerii absolventi fac parte din generatia Y, cu cerinte diferite in privinta locului de munca fata de alte generatii, EY ofera un program flexibil de munca, pune accentul pe rezultate si pe provocari profesionale interesante si isi orienteaza angajatii spre o cariera internationala.

EY este recunoscuta ca fiind cea mai integrata companie de audit si consultanta la nivel global. Acest lucru le va oferi noilor angajati posibilitatea de a-si desfasura activitatea in echipe multinationale si multidisciplinare. De asemenea, prin accentul pus pe colaborare si ca parte a unei echipe puternice, noii absolventi vor lucra cu colegi avand diverse specializari si o valoroasa experienta profesionala in spate.

Intr-un mediu de business in care managementul talentelor devine crucial pentru fiecare companie, EY investeste anual in medie 3.000 euro pentru formarea fiecarui angajat. Aceasta investitie se reflecta in rezultatele exceptionale pe care tinerii specialisti EY le obtin in cadrul sesiunilor de examinare pentru diverse certificari internationale: ACCA, ICAEW Chartered Accountant (ACA), Chartered Financial Analyst (CFA) si Advanced Diploma in International Taxation (ADIT).

“Recrutarea celor 47 absolventi este doar primul pas al carierei lor la EY. Ei vor porni ca juniori si vor avansa, prin experienta proiectelor in care vor fi implicati si prin cunostintele acumulate in training-uri si programe de formare, la nivelul de consultant senior, manager, manager senior si, chiar, partener. Juniorii se alatura unei echipe puternice pe care am dezvoltat-o la nivel local si global, al carei succes se bazeaza in primul rand pe combinatia remarcabila de talent, experienta si motivatie a oamenilor nostri,” spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau