Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

EY este cel mai atractiv angajator din lume in domeniul serviciilor profesionale, potrivit clasamentului World’s Most Attractive Employer (Universum)

EY este cel mai atractiv angajator din lume in domeniul serviciilor profesionale si se claseaza pe locul al doilea in clasamentul general World’s Most Attractive Employer, realizat anual de Universum. Clasamentul are la baza preferintele exprimate de aproximativ 94.000 de studenti la specializari de business, de la universitati de top din cele mai importante 12 economii ale lumii.

La nivel de tari, EY s-a pozitionat ca lider al pietei de servicii profesionale in sase dintre cele douasprezece tari analizate si s-a clasat in topul general al primilor cincisprezece angajatori in pietele din Australia, Canada, Franta, Germania, India, Italia, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite.

Sa fii perceput de studenti ca angajatorul preferat este o performanta ce merita sarbatorita. Ca lider de business, inteleg foarte bine valoarea pe care o aduce capacitatea de a atrage, recruta si pastra oamenii cu performantele cele mai bune. EY exceleaza in acest domeniu, asigurandu-si astfel un avantaj competitiv pe zona de talente”, Petter Nylander, CEO al Universum.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania: “Romania nu a facut parte din tarile analizate in raportul Universum dar, conform studiului Trendence Graduate Barometer 2013, EY este al treilea angajator in topul preferintelor tinerilor absolventi cu cele mai bune rezultate academice din Romania. Aceasta pozitie este sustinuta si de cele peste 2.000 de aplicatii primite de la absolventii de facultate in campania de recrutare de juniori din anul acesta”.

Atunci cand se gandesc la viitoarea cariera, studentii cauta angajatorii care au succes in piata in care opereaza si liderii care sprijina dezvoltarea oamenilor pe care ii conduc, oferindu-le oportunitati permanente de dezvoltare. Referintele pe care le-au primit despre EY, atat prin participarea la evenimentele organizate de companie, cat si prin canalele de social media pe care generatia actuala le crediteaza cu precadere, vin sa confirme capacitatea EY de a atrage cei mai buni candidati. Aprecierea acestora, evidentiata si de rezultatele clasamentului Universum, ne angajeaza mai puternic in dorinta de a le oferi o experienta de exceptie in cadrul companiei”, adauga Andreea Mihnea, Director de Resurse Umane, EY Romania.

Despre Universum

Universum este o companie internationala specializata pe zona de branding de angajator. Misiunea Universum este sa-i ajute pe angajatori sa recruteze mai eficient si sa-si pastreze angajatii, precum si sa-si imbunatateasca brandul de angajator. Universum colaboreaza cu peste 1.200 de clienti, dintre care multi fac parte din topul global Fortune 500, si coopereaza cu 1.500 de universitati din intreaga lume pentru a derula cercetari atat despre preferintele celor care isi cauta o cariera cat si ale celor care cauta talente de top. Studiul Universum are loc anual, pe o baza de 400.000 studenti si profesionisti din intreaga lume. Mai multe informatii la www.universumglobal.com

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau