Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Ernst & Young deschide oportunitati importante studentilor eminenti prin lansarea competitiei Young Tax Professional of the Year 2013

Dupa deschiderea campaniei de recrutare in vederea selectarii a 50 de tineri absolventi care sa lucreze pentru Ernst & Young, compania anunta si deschiderea competitiei “Young Tax Professional of the Year”. Anul acesta se organizeaza de fapt cea de-a treia editie consecutiva a acestei competitii, o competitie care le permite studentilor cu rezultate academice bune, selectati din peste 30 de tari, sa concureze si sa se afirme in fata unui juriu de experti, demonstrandu-si abilitatile tehnice si profesionale in domeniul fiscal.

Despre acest concurs, Stephan Kuhn, Ernst & Young EMEIA Tax Leader, afirma: „Am creat programul Young Tax Professional of the Year pentru a reuni viitoare talente din domeniul fiscalitatii. Dorim sa le demonstram cat de mult s-a schimbat astazi profesia de specialist in fiscalitate, modul in care este gestionata activitatea in diferite culturi, precum si sa ii familiarizam cu setul de abilitati necesare liderilor de maine”. De asemenea, Venkatesh Srinivasan, Partener si Lider al Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica din cadrul Ernst & Young Romania, precizeaza: “Acest program le ofera studentilor posibilitatea de a afla, invata si de a face schimburi de experienta cu persoane din diferite medii, aflate la inceput de cariera, asigurandu-le totodata numeroase oportunitati de a acumula cunostinte noi”.

Participantii la aceasta competitie vor avea acces la formare profesionala de exceptie in domeniul leadership-ului si instruire tehnica individuala, beneficiind in acelasi timp de oportunitatea de a stabili legaturi cu persoane importante din cadrul organizatiilor internationale.

Din program fac parte aproximativ 200 de universitati din peste 30 de tari. Anul acesta Romania participa la acest program pentru a doua oara. In 2012, Olga Tene, finalista a Romanian Tax Academy, a castigat premiul al doilea la competitia internationala de fiscalitate Young Tax Professional of the Year, care s-a desfasurat in Boston, SUA. Olga a fost selectata dintr-un numar de 20 de finalisti din diverse tari care au concurat pe parcursul a 4 zile. In urma acestei realizari remarcabile, Olga a fost premiata cu o vizita de afaceri de 10 zile la centrul regional de asistenta fiscala al Ernst & Young din Londra.

Mai mult decat o simpla competitie, programul “Young Tax Professional of the Year” se desfasoara in doua etape: locala si internationala. Juriul va evalua atat abilitatile creative si analitice, cat si pe cele practice.

Etapa 1 – Competitia locala:

In cursul competitiei desfasurate in tara de origine, se vor evalua atat abilitatile tehnice ale candidatilor, cat si cele comerciale. Selectia locala se face prin intermediul EY Tax Academy, parte a procesului de recrutare a absolventilor pentru departamentul de Asistenta Fiscala, pentru care aplicatiile se depun online pe http://www.ey.com/RO/en/Careers pana la 15 aprilie 2013.

Etapa 2 – Finala internationala:

Avand loc in Copenhaga, Danemarca (pe parcursul celui de-al 67-lea Congres al Asociatiei Internationale de Fiscalitate desfasurat in luna august 2013), finalistii vor avea sansa de a lucra indeaproape cu diversi specialisti in domeniu. Acestia vor trebui sa rezolve studii de caz si sa participe la interviuri in fata juriului de experti pentru a-si demonstra cunostintele acumulate. Juriul ii va confirma ulterior pe cei trei castigatori ai competitiei Young Tax Professional of the Year.

Ceremonia de decernare a premiilor: finalistii vor fi invitati sa ia parte la o ceremonie de decernare a premiilor in cadrul careia – dupa analiza performantelor individuale – se vor anunta castigatorii.

Mai mult decat un simplu trofeu

Ca o recunoastere a abilitatilor tehnice si a profesionalismului de care au dat dovada in fata juriului, cei trei castigatori vor primi cate un premiu care reprezinta in acelasi timp o ocazie de a-si valorifica experienta personala, precum si o oportunitate de a fi conectati la diferitele piete din domeniul fiscalitatii si de a intelege efectiv parcursul acestora:

4 x « Premiul 1 »: o calatorie de afaceri de 30 de zile “in jurul lumii” care va presupune vizite de lucru desfasurate pe parcursul a 10 zile la centre regionale importante de asistenta fiscala ale Ernst & Young situate in Londra, Washington DC si Hong Kong.

4 x « Premiul 2 »: o vizita de 10 zile la unul din centrele regionale de asistenta fiscala ale Ernst & Young.

4 x « Premiul 3 »: o invitatie de a participa la o conferinta internationala Ernst & Young, in cadrul careia castigatorul va avea oportunitatea de a se intalni cu liderii si clientii cheie ai Ernst & Young.

4 x « Premiul special pentru Leadership „Patrick Dibout” »: purtand numele unuia dintre fondatorii competitiei, acest premiu se acorda candidatului care demonstreaza calitati speciale de leadership, precum si un interes si o capacitate sporita de a valorifica diverse perspective si idei. Castigatorul este selectat de catre colegi in functie de disponibilitatea acestuia/acesteia de a-i asculta pe ceilalti si de a cunoaste alte culturi.

Despre Ernst & Young :

Ernst & Young (E&Y) este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde dolari in anul 2012. Reteaua E&Y este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia permite acordarea clientilor de servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. In Romania, E&Y are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, iar in Moldova, la Chisinau. Mai multe informatii despre E&Y se pot afla de pe pagina de internet a companiei: www.ey.com

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau