Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva companiei noastre de distributie din Romania de la 18 mil. euro la 82 mil. euro, pe baza unei presupuse incalcari a acordului de privatizare (in special in ceea ce priveste obligatia de a transmite informatii). Curtea a admis modificarea pretentiilor in septembrie 2013“, se arata intr-o prezentare privind rezultatele CEZ din primele noua luni ale anului, publicata de grup.

CEZ respinge acuzatiile ca nefondate si a cerut curtii de arbitraj sa respinga actiunea Electrica si sa dispuna plata cheltuielilor de judecata de catre compania romaneasca, se spune in raport. Compania ceha precizeaza ca instanta nu a luat inca o decizie.

Compania de stat Electrica SA le cere grupurilor Enel, E.ON si CEZ penalitati cuprinse intre 1,5 si 2 mld. euro pentru neindeplinirea unor clauze din contractele de privatizare, dar cele trei companii sustin ca au de platit sume mult mai mici, de pana la 700 mil. euro, informeaza ZF.ro.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau