Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva companiei noastre de distributie din Romania de la 18 mil. euro la 82 mil. euro, pe baza unei presupuse incalcari a acordului de privatizare (in special in ceea ce priveste obligatia de a transmite informatii). Curtea a admis modificarea pretentiilor in septembrie 2013“, se arata intr-o prezentare privind rezultatele CEZ din primele noua luni ale anului, publicata de grup.

CEZ respinge acuzatiile ca nefondate si a cerut curtii de arbitraj sa respinga actiunea Electrica si sa dispuna plata cheltuielilor de judecata de catre compania romaneasca, se spune in raport. Compania ceha precizeaza ca instanta nu a luat inca o decizie.

Compania de stat Electrica SA le cere grupurilor Enel, E.ON si CEZ penalitati cuprinse intre 1,5 si 2 mld. euro pentru neindeplinirea unor clauze din contractele de privatizare, dar cele trei companii sustin ca au de platit sume mult mai mici, de pana la 700 mil. euro, informeaza ZF.ro.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

Societatea de practicieni in insolventa PRO CAPITAL Restructuring a fost desemnata in calitate de administrator judiciar al societatii brasovene PRESCON BV S.A., o importanta societate din domeniul constructiilor. PRESCON BV S.A. este una dintre primele companii din grupul PRESCON, cea in jurul careia...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-capital-restructuring-desemnata-administrator-judiciar-al-prescon-bv/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau