Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva CEZ de la 18 mil. euro la 82 mil. euro

Electrica SA si-a majorat pretentiile impotriva companiei noastre de distributie din Romania de la 18 mil. euro la 82 mil. euro, pe baza unei presupuse incalcari a acordului de privatizare (in special in ceea ce priveste obligatia de a transmite informatii). Curtea a admis modificarea pretentiilor in septembrie 2013“, se arata intr-o prezentare privind rezultatele CEZ din primele noua luni ale anului, publicata de grup.

CEZ respinge acuzatiile ca nefondate si a cerut curtii de arbitraj sa respinga actiunea Electrica si sa dispuna plata cheltuielilor de judecata de catre compania romaneasca, se spune in raport. Compania ceha precizeaza ca instanta nu a luat inca o decizie.

Compania de stat Electrica SA le cere grupurilor Enel, E.ON si CEZ penalitati cuprinse intre 1,5 si 2 mld. euro pentru neindeplinirea unor clauze din contractele de privatizare, dar cele trei companii sustin ca au de platit sume mult mai mici, de pana la 700 mil. euro, informeaza ZF.ro.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau