Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Divizia de proprietate intelectuala a NNDKP cotata pe prima pozitie in clasamentul MIP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consiliere in Proprietate Intelectuala (NNKDP IP) ramane cea mai bine cotata divizie specializata a unei case de avocatura din Romania, potrivit clasamentelor din 2013 alcatuite de ghidurile juridice Managing Intellectual Property, World Trademark Review si Chambers Europe.

Managing Intellectual Property, una dintre cele mai importante publicatii in domeniul proprietatii intelectuale la nivel international, realizeaza  anual sondaje in randul agentiilor de proprietate intelectuala si diviziilor specializate ale caselor de avocatura, dar si in randul clientilor. Pe baza acestora alcatuieste clasamente ale entitatilor ce ofera servicii de proprietate intelectuala in cele mai importante jurisdictii din lume, printre care si Romania.

NNDKP este singura casa de avocatura de pe piata romaneasca care a reusit performanta de a fi inclusa in topul realizat pentru fiecare dintre domeniile cercetate de MIP: litigii privind brevetele si marcile/drepturile de autor, proceduri de inregistrare a brevetelor si marcilor, rezultat de altfel constant in ultimii ani.

World Trademark Review, ale carei cercetari reflecta de asemenea opiniile clientilor si competitorilor, a situat NNDKP IP pe prima pozitie in clasamentul sau anual, considerand ca “aceasta firma full-service se afla in continuare cu un pas inaintea competitorilor in domeniul marcilor, iar clientii sunt impresionati de fiecare data. Echipa este extrem de serioasa, prompta si proactiva. Investeste mult timp si energie pentru a intelege si a forma o relatie profesionala apropiata cu clientul. Raspunde rapid si observa imediat atunci cand o problema devine urgenta, iar in final iti ofera cea mai buna solutie.” Ana-Maria Baciu, partenerul care coordoneaza practica de IP a NNDKP, se bucura de asemenea de aprecieri laudative: “Ana-Maria Baciu intelege asteptarile clientilor sai si raspunde foarte prompt. Opiniile ei sunt excelent argumentate si intotdeauna se implica personal“.

Conform Chambers Europe, „aceasta echipa locala formidabila este alcatuita din practicieni specializati in toate aspectele privind desenele, brevetele si marcile, cu experienta in foarte multe industrii”, iar Ana-Maria Baciu „anticipeaza si are o foarte buna perspectiva de ansamblu, adaptandu-se excelent cerintelor clientului”.

Infiintata in 2003, NNKDP IP este divizia specializata a casei de avocatura NNDKP, care se ocupa in principal de administrarea portofoliilor de drepturi de proprietate intelectuala ale clientilor si de consultanta in domeniul proprietatii intelectuale, inclusiv in litigiile ce au ca obiect drepturi de proprietate intelectuala.

Echipa NNDKP IP este formata din patru avocati (doi dintre ei detinand si calificarea de consilier in proprietate industriala) si trei consilieri in proprietate industriala in domeniile marci, desene si brevete. Printre clientii asistati de NNDKP IP se regasesc nume sonore precum Bitdefender/SoftwinGeorge V Entertainment (Buddha Bar); Formula OneFord Motor Company Hearst Communications; HeinekenMicrosoft Romania; Philip Morris;Romastru TradingSoftnews (Softpedia.com)TotalUnileverOrange RomaniaVel Pitar;Conde Nast (Vogue); ZentivaLidl sau Herbalife.

Cu una dintre cele mai puternice echipe de pe piata locala a avocaturii, NNDKP IP a acorda asistenta clientilor sai in proiecte complexe, cum ar fi asistarea companiilor din grupul Bitdefender in procesul de rebranding inceput acum doi ani si derulat in aproape 60 de jurisdictii, dar si in cadrul unor importante litigii privind drepturile de proprietate intelectuala.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau