Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Deloitte isi consolideaza echipa de consultanta strategica si operationala printr-un nou Manager

Deloitte Romania si-a consolidat echipa de consultanta strategica si operationala prin sosirea Melaniei Hancila, Manager, care coordoneaza proiectele de dezvoltare si crestere a eficientei, oferind asistenta clientilor Deloitte in vederea identificarii de noi oportunitati specifice industriei. Melania are o experienta de peste 10 ani in materie de cercetare de piaţa si strategie, in cadrul unora dintre cele mai importante institutii financiare din Romania, si va contribui, prin cunostintele sale de specialitate, la cresterea calitatii studiilor si analizelor elaborate de Deloitte in Romania. Ea aduce un plus de expertiza echipei specializate pe probleme de optimizare a eficientei si strategii de crestere sustenabila.

Am hotarat sa fac o schimbare strategica in cariera si sa ma concentrez mai mult asupra provocarilor si oportunitatilor din diferite industrii, valorificand in acelasi timp experienta acumulata de-a lungul timpului in domeniul bancar si macroeconomic”, spune Melania Hancila. „Sunt onorata sa ma alatur echipei Deloitte, liderul global al serviciilor de consultanta”.Oana Petrescu, Partener Coordonator Consultanta in Management, a adaugat: „Ma bucur ca Melania s-a alaturat practicii de consultanta, deoarece este un economist cunoscut si apreciat in Romania. Sunt sigura ca, prin experienta sa, va extinde relatiile cu clientii si va aduce un plus de valoare afacerilor acestora, prin strategii inovatoare si analize complexe”.

Deloitte Consultanta ofera asistenta companiilor locale si internationale in diverse domenii – fonduri UE si surse alternative de finantare, dezvoltarea si optimizarea afacerii, solutii pentru cresterea veniturilor, excelenta operationala, servicii CFO, schimbari strategice si transformare organizationala, managementul performanţei si sisteme de remunerare, studii de impact si analize, precum si asistenta pentru dezvoltare institutionala.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau