Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Deloitte anunta inceperea unui nou ciclu de aplicari in cadrul programului EU Gateway

Programul EU Gateway, continua cu sesiunea de aplicari pentru companii specializate in tehnologii de constructii care vor sa patrunda pe piata din Japonia. Termenul limita de aplicare este 21 februarie 2014, iar misiunea economica este programata pentru perioada 7-11 Iulie 2014.

Programul EU Gateway reprezinta o oportunitate pentru firmele romanesti specializate in tehnologii utilizate in domeniul constructiilor care pot beneficia, prin intermediul acestuia, de sansa de a patrunde pe piata nipona”, spune Ioana Vadan, Consultant in cadrul Deloitte Consultanta, coordonatorul acestei etape din program.

Programul EU Gateway a fost initiat de catre Comisia Europeana si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe şase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a şase ani, pana in 2014.

Procesul de aplicare consta in doua etape:

  1. In primul rand, companiile completeaza un formular exprimandu-si interesul fata de proiect, urmand ca analistii Deloitte sa determine gradul de eligibilitate al companiei.
  2. daca firmele corespund cerintelor, trec la a doua faza, completand un formular de aplicare.

Intregul proces se desfasoara online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistenta din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptarii in acest program.

Companiile eligibile trebuie sa aiba sediul in Uniunea Europeana şi sa aiba o activitate pe piaţa de cel puţin cinci ani. Alte criterii de selecţie sunt acţionariatul european majoritar sau de 100%, precum şi o cifra de afaceri şi un numar de angajaţi suficient de mare astfel incat sa garanteze intrarea pe pieţele din Japonia. Companiile trebuie de asemenea sa faca dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel internaţional şi sa aiba o strategie de afaceri solida pentru penetrarea pieţei asiatice. In plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie sa fie vorbitori fluenţi de limba engleza.

Mai multe informaţii legate de programul EU Gateway pot fi gasite pe site-ul www.eu-gateway.eu sau la adresa de e-mail: ivadan@deloittece.com sau jkedziora@deloittece.com . Operatori ai programului din fiecare ţara membra sunt disponibili pentru a oferi informaţii suplimentare asupra programului şi a evenimentelor ce vor fi organizate.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 200.000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau