Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

De astazi, tichete de masa electronice!

In baza Legii nr. 291/2013 care modifica si completeaza Legea nr. 148/1998 privind acordarea tichetelor de masa, incepand de astazi, 13 februarie 2014, salariatii pot utiliza tichete de masa in format electronic primite de la angajatorii lor. Utilizarea tichetelor electronice este doar o posibilitate alternativa, nu si o obligatie, in sensul ca vechile tichete in format material vor continua sa existe si, prin urmare, acestea vor putea fi de asemenea folosite. Alegerea unuia sau altuia dintre cele doua tipuri de tichete de masa revine angajatorului care trebuie sa faca formalitatile necesare obtinerii acestora si sa suporte cheltuielile corespunzatoare.

Potrivit Legii nr. 291/2013, angajatorii care acorda tichete de masa in format electronic trebuie sa fie autorizati in prealabil de Ministerul Finatelor.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau