Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Daniel Costea, fost partener la Voicu & Filipescu, si Iuliana Craiciu, fost partener la Musat si Asociatii, lanseaza o noua societate de avocatura

Avocatii Daniel Costea, pana de curand deputy managing partner al Voicu & Filipescu si Iuliana Craiciu, anterior partner la Musat si Asociatii si managing associate in cadrul CMS Cameron McKenna au lansat o noua societate de avocatura de business pe piata de profil: Costea Craiciu. Echipa initiala a societatii va fi compusa din 10 avocati.

Oferim servicii la acelasi nivel de calitate ca firmele de top de pe piata si ne adresam in principiu aceluiasi profil de clienti. Aducem insa un plus prin accentul pe abordarea personalizata, implicarea activa a unui partener in problemele clientilor si garantia flexibilitatii”, a declarat Daniel Costea, partener fondator al societatii Costea Craiciu.

Daniel Costea a fost pana de curand deputy managing partner in cadrul Voicu & Filipescu, una dintre cele mai importante firme de avocatura de pe piata, asociata firmei internationale Squire Sanders. Are experienta considerabila in fuziuni si achizitii, asigurari, PPP si concesiuni, infrastructura, proprietati imobiliare, finantari, energie, concurenta, proprietate intelectuala.

Vrem sa adaugam valoare pentru clientii nostri prin solutii directe si pragmatice, care sa raspunda in mod real nevoilor lor comerciale. Credem ca ce conteaza este vederea de ansamblu, respectiv cum se potrivesc si ce efecte au optiunile juridice intr-un context dat si de aceea ne concentram pe atingerea de rezultate concrete.  Aceste valori comune ne-au orientat atat in infiintarea firmei cat si in planurile noastre de dezvoltare”, a declarat Iuliana Craiciu, partener fondator.

Iuliana Craiciu a fost partner in cadrul Musat si Asociatii, unul dintre primii trei jucatori de pe piata romaneasca de avocatura, apoi managing associate la CMS Cameron McKenna. Experienta ei anterioara include de asemenea colaborarea cu KPMG. Are experienta semnificativa in drept corporatist, fuziuni si achizitii, energie si resurse naturale, proiecte, financiar-bancar, piete de capital, insolventa, litigii si drept fiscal.

Costea Craiciu isi propune sa asiste companii multinationale si locale si sa acopere toate domeniile de practica specifice avocaturii de business, cu accent pe dreptul societatilor comerciale, fuziuni si achizitii, financiar-bancar, piata de capital, energie si resurse naturale, proprietati imobiliare, concurenta, PPP si achizitii publice, asigurari, proprietate intelectuala, dreptul muncii, litigii, insolventa, taxe.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau