Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Cristina Filip este noul Managing Partner PeliFilip

Cristina Filip este noul Managing Partner al Casei de avocatura PeliFilip, dupa ce Francisc Peli si-a incheiat mandatul la conducerea firmei. Aceasta schimbare este rezultatul alegerilor la nivelul parteneriatului ce au loc, la fiecare trei ani, cu privire la coordonarea departamentelor, practicilor si a firmei.

„PeliFilip a crescut sanatos si sustinut si a atins obiectivul de a ajunge intre primele case de avocatura din Romania. Performantele noastre de top, in fiecare arie de specializare, sunt constant recunoscute de anuarele juridice internationale, iar anul trecut aceasta apreciere a luat forma prestigiosului premiu de excelenta Firma de avocatura a anului in Romania din partea Chambers Europe. Avem in continuare un potential foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele si initiativele clientilor nostri ne ofera permanent oportunitati si provocari complexe. Astfel, ne propunem, pentru perioada urmatoare, sa cladim mai departe pe atuurile care ne diferentiaza in piata – o cultura a excelentei, colaborarii si a implicarii proactive si orientate spre rezultate, in proiecte si in relatiile cu clientii, a tuturor resurselor firmei, inclusiv la nivel de parteneri”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Francisc Peli va prelua atributii de business development in cadrul firmei.

„PeliFilip este un rezervor urias de valori individuale si de talente. Suntem hotarati sa actionam in asemenea fel incat colegii nostri sa aiba posibilitati reale de a se dezvolta si de a-si desavarsi cariera alaturi de noi. Dincolo de oportunitatile profesionale pe care le genereaza, aceasta abordare ne ajuta sa fim mai buni, mai uniti si mai stabili ca echipa, iar toate acestea se reflecta in calitatea asistentei pe care o asiguram clientilor nostri. Prin decizia anuntata astazi, PeliFilip isi demonstreaza inca o data unicitatea pe piata avocaturii din Romania. Aratam ca ne promovam valorile si ne intarim capacitatea de a livra performanta pe termen lung, la varful pietei de avocatura din Romania”, a adaugat Francisc Peli, Partener PeliFilip.

Conform noii structuri de organizare si conducere, departamentul de drept corporatist, fuziuni si achizitii va fi coordonat de Alexandru Birsan, departamentul de rezolvarea disputelor va fi coordonat de Catalin Alexandru, departamentul de drept imobiliar va fi coordonat de Oana Badarau, departamentul de drept bancar si financiar va fi coordonat de Carmen Peli, care va continua sa conduca si practica de dreptul concurentei, practica de energie va fi coordonata de Alina Stancu Birsan, iar departamentul de drept comercial va fi coordonat de Ioan Dumitrascu.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau