Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Conducerea Mercedes-Benz Romania va fi schimbata de la 1 iunie 2013

Conducerea Mercedes-Benz Romania va fi schimbata de la 1 iunie 2013

Un nou CEO va prelua conducerea Mercedes-Benz Romania de la 1 iunie 2013. Cel care ii va lua locul fostului CEO este tot un director vechi din companie, Boris Billich, care in prezent este seful Mercedes-Benz Truck Vostok.

Billich are o vasta experienta in cadrul departamentului de vanzari, acumulata atat la sediul central din Germania, cat si in cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Cehia si Rusia, unde in prezent ocupa pozitia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fostul director al Mercedes-Benz Romania (Michael Grewe) isi va continua cariera in companie, insa la carma Mercedes-Benz Thailanda.

Mercedes-Benz este parte a grupului german Daimler.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Schoenherr premiata de Global Arbitration Review pentru performante impresionante in 2016

Firma de avocatura Schoenherr, unul dintre cei mai puternici jucatori din avocatura de business in Europa Centrala si de Est, a fost numita "Echipa de Arbitraj International care a impresionat anul trecut” (trad. – ”The International Arbitration Practice that Impressed in the Past Year"), de catre...

( 0 http://pro-legal.ro/schoenherr-premiata-de-global-arbitration-review-pentru-performante-impresionante-in-2016/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau