Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Conducerea Mercedes-Benz Romania va fi schimbata de la 1 iunie 2013

Conducerea Mercedes-Benz Romania va fi schimbata de la 1 iunie 2013

Un nou CEO va prelua conducerea Mercedes-Benz Romania de la 1 iunie 2013. Cel care ii va lua locul fostului CEO este tot un director vechi din companie, Boris Billich, care in prezent este seful Mercedes-Benz Truck Vostok.

Billich are o vasta experienta in cadrul departamentului de vanzari, acumulata atat la sediul central din Germania, cat si in cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Cehia si Rusia, unde in prezent ocupa pozitia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fostul director al Mercedes-Benz Romania (Michael Grewe) isi va continua cariera in companie, insa la carma Mercedes-Benz Thailanda.

Mercedes-Benz este parte a grupului german Daimler.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PeliFilip a oferit consultanta cu privire la fuziunea companiilor ce detin doua centre comerciale din Bucuresti

Casa de avocatura PeliFilip a oferit consultanta juridica grupului Anchor in proiectul de fuziune a companiilor din cadrul acestuia, care detin si opereaza Bucuresti Mall si Plaza Mall. Procesul a fost gandit ca o fuziune prin absorbtie, in care intregul patrimoniu Plaza Mall a fost transferat catre...

( 0 http://pro-legal.ro/pelifilip-a-oferit-consultanta-cu-privire-la-fuziunea-companiilor-ce-detin-doua-centre-comerciale-din-bucuresti/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau