Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Concurs de admitere in profesia de executor judecatoresc – 2013

Potrivit informatiilor oficiale comunicate de catre Ministerul Justitiei si de catre Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti (UNEJ), in data de 16.05.2013 va avea loc concursul/examenul de admitere in profesie pentru executorii judecatoresti stagiari.

Posturile vacante scoase la concurs/examen au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 138/12.05.2013 (atasat). Majoritatea posturilor se afla in circumscriptiile Curtilor de Apel Bucuresti si Galati (cate sapte posturi in fiecare circumscriptie).

Cererea de inscriere la examen si tematica examenului pentru executorii judecatoresti stagiari pot fi descarcate de aici: cerere de inscriere, tematica examen.

Examenul va avea loc in Bucuresti, adresa la care se va desfasura si ora inceperii urmand a fi comunicate in termenul legal.

Inscrierile se vor face la Camerele Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtile de Apel.

In aceeasi perioada, si anume in data de 15.05.2013, va avea loc si examenul de definitivat pentru executorii judecatoresti stagiari care si-au indeplinit perioada de stagiu.

Posturile pentru care se organizeaza examenul de definitivat au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 138/12.05.2013 (atasat). Cererea de inscriere la examen si tematica examenului pentru executorii judecatoresti definitivi pot fi descarcate de aici: cerere de inscriere, tematica examen.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Wolf Theiss a acordat consultanta juridica domnului George Butunoiu in contextul preluarii site-ului Restograf de catre Skin Media

wolf-theiss

Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG Bucuresti l-a asistat pe dl. George Butunoiu, unul dintre primii antreprenori romani care a pus bazele industriei de recrutare in Romania anilor 1990, in tranzactia de vanzare a tuturor drepturilor privind site-ul Restograf.ro (www.restograf.ro). Restograf.ro...

( 0 http://pro-legal.ro/wolf-theiss-a-acordat-consultanta-juridica-domnului-george-butunoiu-in-contextul-preluarii-site-ului-restograf-de-catre-skin-media/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau