Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Concentrare economica analizata de Consiliul Concurentei pe piata zaharului

Potrivit anuntului postat pe site-ul Consiliului Concurentei, acesta analizeaza preluarea SC Lemarco Cristal SRL si SC Zaharul Liesti SA de catre Agrana Zucker GmbH, adica operatiunea de concentrare economica prin care Agrana Zucker GmbH din Austria dobandeste controlul unic asupra unor active ce apartin Grupului Lemarco:SC Lemarco Cristal SRL si SC Zaharul Liesti SA.

Astfel, Consiliul Concurentei va analiza operatiunea de concentrare economica ce se realizeaza pe piata productiei si comercializarii zaharului din Romania, din punct de vedere al posibilelor efecte anticoncurentiale, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice. Compania achizitoare, Agrana Zucker GmbH este membra a grupului Agrana din Austria.

In acest sens, Consiliul Concurentei mentioneaza ca este interesat de punctul de vedere al intreprinderilor terte, referitor la modul in care concentrarea economica ce urmeaza a se realiza pe piata producerii si comercializarii zaharului afecteaza sau poate afecta concurenta de pe piata.

Observatiile si punctele de vedere pot fi transmise în termen de 30 de zile de la data prezentului anunt (18 martie 2014), prin fax la nr. 021.405.45.10, prin email la adresa bunuri.consum@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la rmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr.1, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr.33.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau