Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

CIJ Awards: Tuca Zbarcea & Asociatii este „Firma de Avocatura a Anului in Real Estate”

CIJ Awards: Tuca Zbarcea & Asociatii este „Firma de Avocatura a Anului in Real Estate”

Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat saptamana trecuta premiul cel mare in categoria dedicata firmelor de avocatura active in domeniul Real Estate in cadrul galei CIJ Awards Romania 2013, organizata de catre Central & Eastern European Construction & Investment Journal.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata, in baza numarului de voturi primite din partea profesionistilor din industria de real estate, drept cea mai buna firma de avocatura a anului in acest domeniu. Premiul „Law Firm of the Year” este a doua distinctie oferita casei de avocatura dupa premiul din 2011 obtinut in cadrul aceleasi gale.

In acest an, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost nominalizata in categoria dedicata firmelor de avocatura alaturi de alti jucatori cu expertiza in domeniul dreptului imobiliar, si anume Biris Goran, Dentons, CMS Cameron McKenna si Musat & Asociatii. Castigatorii CIJ Awards Romania sunt desemnati, in mod traditional, in baza voturilor primite din partea unui esantion reprezentativ de profesionisti ai industriei real estate, procesul fiind supervizat de firma de audit PwC.

Prezent la ceremonia de premiere CIJ Awards Romania 2013, Razvan Gheorghiu-Testa, coordonatorul departamentului de real estate al Tuca Zbarcea & Asociatii, a declarat: „Multumim tuturor celor care ne-au votat si care au apreciat ca echipa noastra de drept imobiliar merita aceasta distinctie pentru a doua oara! Fara indoiala, perioada 2008-2013 a fost dificila pentru toti actorii din industria de real estate, tocmai de aceea postura de dublu laureat al premiului cel mare in categoria firmelor de avocatura este una extrem de onoranta”.

Potrivit avocatului de la Tuca Zbarcea & Asociatii, ritmul efervescent in care s-a dezvoltat piata imobiliara in anii premergatori crizei ramane o amintire: „Cu toate acestea, numarul tranzactiilor incheiate in ultimele 12 luni, faptul ca investitori importanti au continuat procesul de consolidare ori extindere a operatiunilor in Romania reflecta o buna dinamica a pietei, lucru evidentiat si de volumul de munca in crestere la nivelul departamentului nostru de real estate”.

Astfel, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost implicata recent in incheierea celei mai mari tranzactii de pe piata de birouri din Romania, asistand filiala locala a Electronic Arts in tranzactia prin care compania americana a preluat un spatiu de 11.700 mp in AFI Park 2 dezvoltat de AFI Europe. De altfel, tranzactia a castigat premiul in categoria „Office Lease of the Year” in cadrul ceremoniei CIJ Awards Romania 2013.

CIJ Awards este o gala anuala organizata de prestigioasa publicatie Central & Eastern European Construction & Investment Journal dedicata industriei de property development & real estate din Europa Centrala si de Est. Revista este infiintata din 1995 in Republica Ceha si este distribuita printr-o retea extinsa in Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Rusia. In Romania, premiile CIJ, cele mai importante premii din industria imobiliara, se acorda incepand cu anul 2008.

Mai multe detalii despre ceremonia CIJ Awards Romania 2013 pot fi obtinute pe site-ul http://awards.cijjournal.com/RO/

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 100 de avocati dintre care 21 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, Vodafone Romania SA, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucuresti si Depozitarul Central, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, AEGON etc.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau