Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Cel mai mare department al Ernst & Young din Romania va fi condus de un partener roman din cadrul companiei

Anamaria Cora, Partener EY, a fost desemnata lider al departamentului de Audit financiar incepand cu 1 iulie 2013. Anamaria preia astfel conducerea celui mai mare departament al companiei de la Garry R. Collins, care va ocupa pozitia de Country Professional Practice Director pentru Romania si Republica Moldova

Anamaria are peste 16 ani de experienta, din care peste 13 ani in audit alaturi de EY si Arthur Andersen, timp in care a fost implicata in proiecte majore de audit financiar, de aplicare a Standardelor Internationale de Raportare Financiara sau due dilligence pentru privatizari, fuziuni si achizitii. Anamaria este specializata in industriile: petrol si gaze, energie si utilitati, banci si asigurari.

Cariera mea in EY a evoluat in mod continuu, odata cu noile roluri, proiecte si experiente pe care compania mi le-a oferit. Numirea mea la conducerea departamentului de Audit financiar este un o noua etapa si o provocare in parcursul meu profesional. Misiunea pe care am primit-o si pe care mi-am asumat-o pentru urmatorii ani include obiective concrete privind atragerea unor noi clienti din industrii-cheie, consolidarea noilor servicii pe care le oferim pe piata din Romania si cresterea echipelor pe care le-am dezvoltat pe plan local”, explica Anamaria.

Anamaria a devenit membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Marea Britanie in decembrie 2001, iar din 2005 este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania. De asemenea, este membru din 2008 in Biroul Tehnic IFRS al EY, la nivel de EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa).

Conducerea celui mai mare departament al companiei noastre in Romania reprezinta un aspect foarte important pentru business-ul nostru local, dar si pentru cei peste 200 de angajati care lucreaza in aceasta linie de servicii. Sunt convins ca Anamaria va avea rezultate de exceptie la conducerea departamentului si un rol important in consolidarea leadership-ului bazat pe inovatie si participare pe care il cultivam in Romania si la nivel global.” concluzioneaza Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Rep. Moldova.

Despre EY:

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167,000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012. Reteaua EY este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ajuta in a le acorda clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 450 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. EY are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a raspunde acestei modificari, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau