Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Cei mai buni avocati de business din Romania conform Chambers and Partners (editia 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business din toata lumea.

Incepand din anul 1999 Chambers a demarat cercetarile cu privire la profesiile legale din Europa, identificand cei mai buni avocati si cele mai bune firme de avocatura, pe baza a mii de interviuri efectuate cu avocatii si clientii acestora.

Cu o experienta in domeniu de peste douazeci de ani, Chambers isi fundamenteaza rezultatul clasamentelor sale pe „independenta si obiectivitatea cercetarii” realizata de aproximativ 130 de cercetatori care chestioneaza mii de avocati si clientii lor. Chambers declara cu mandrie faptul ca “Niciun avocat nu poate cumpara intrarea in clasament”.

Conform declaratiilor Chambers, in cadrul procesului de cercetare ponderarea mai mare este data de punctele de vedere ale clientilor, iar orice puncte de vedere partinitoare tind sa se anuleze reciproc. Toate interviurile sunt realizate exclusiv in scopuri de cercetare si sunt in totalitate confidentiale.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii, firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica.

In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentieaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

Vezi aici:

Sursa: Chambers and Partners

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau