Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Cei mai buni avocati de business din Romania conform Chambers and Partners (editia 2012)

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicatii de specialitate din lume care furnizeaza referinte cu privire la activitatea avocatilor de business din toata lumea.

Incepand din anul 1999 Chambers a demarat cercetarile cu privire la profesiile legale din Europa, identificand cei mai buni avocati si cele mai bune firme de avocatura, pe baza a mii de interviuri efectuate cu avocatii si clientii acestora.

Cu o experienta in domeniu de peste douazeci de ani, Chambers isi fundamenteaza rezultatul clasamentelor sale pe „independenta si obiectivitatea cercetarii” realizata de aproximativ 130 de cercetatori care chestioneaza mii de avocati si clientii lor. Chambers declara cu mandrie faptul ca “Niciun avocat nu poate cumpara intrarea in clasament”.

Conform declaratiilor Chambers, in cadrul procesului de cercetare ponderarea mai mare este data de punctele de vedere ale clientilor, iar orice puncte de vedere partinitoare tind sa se anuleze reciproc. Toate interviurile sunt realizate exclusiv in scopuri de cercetare si sunt in totalitate confidentiale.

In cadrul clasamentelor realizate de Chambers firmele de avocatura si avocatii din cadrul acestora sunt ierarhizati in categorii (bands) de la 1 la 6, categoria 1 fiind cea mai buna. In cadrul aceleiasi categorii, firmele de avocati sunt enumerate in ordine alfabetica.

In afara de cele 6 categorii, Chambers mai evidentieaza, acolo unde este cazul, si alti avocati care au dovedit calitati profesionale exceptionale.

Vezi aici:

Sursa: Chambers and Partners

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau