Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Schoenherr Romania isi intareste departamentul de concurenta prin recrutarea unui avocat foarte talentat

Catalin Suliman s-a alaturat biroului din Bucuresti al casei de avocatura europene Schoenherr in calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurentei. Expert in aria sa de practica, Catalin Suliman consolideaza pozitia Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de prima mana in aspecte de dreptul concurentei, atat in Romania cat si in celelalte 13 birouri din regiune.

Clientii nostri vor beneficia de experienta practica, cunostintele si abilitatile impresionante pe care Catalin le detine. Suntem multumiti ca un avocat de talia sa s-a alaturat echipei noastre,” a declarat Sebastian Gutiu, managing partner al biroului din Bucuresti al Schoenherr.

Cazurile de dreptul concurentei devin din ce in ce mai internationale in caracter. Cu specialisti recunoscuti precum Catalin in echipa noastra, Schoenherr va putea oferi clientilor asistenta juridica de cea mai inalta clasa in intreaga regiune,” a adaugat Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordoneaza activitatea departamentului de dreptul concurentei.

Catalin Suliman, care se alatura Schoenherr in calitate de partener, ofera consultanta juridica cu precadere in probleme de dreptul concurentei, proprietate intelectuala, bio stiinte si reglementari in sectorul de retail. Inainte, Catalin a facut parte timp de mai mult de 6 ani din echipa D&B David si Baias, unde a acordat asistenta juridica clientilor, firme  locale si internationale, in aspecte de dreptul concurentei, proprietate intelectuala, reglementari in domeniile farmaceutic si retail.  Cea mai recenta editie a Chambers Europe evidentiaza munca lui Catalin, citand clientii care il descriu drept “un foarte talentat avocat cu abilitati tehnice impresionante.”

Catalin ofera asistenta in probleme de concurenta si conformitate, de asemenea supervizeaza programele de instruire si simularile de investigatii ale autoritatii de concurenta. Intre cei mai cunoscuti clienti pe care Catalin i-a asistat se afla OMV Petrom SA si unul dintre cei mai mari operatori de telecom. Totodata, Catalin a consiliat clienti din diferite industrii (larg consum, retail, farmaceutica, auto si producatoare) care s-au confruntat cu probleme de concurenta, concurenta neloiala, ajutor de stat sau proprietate intelectuala, precum si aspecte legate de reglementarea specifica fiecarui domeniu.  In afara de domeniul dreptului concurentei, Catalin are o vasta experienta in bio-stiinte si proprietate intelectuala.

Din 2009, Catalin Suliman este colaborator al Universitatii din Bucuresti, unde sustine seminarii in cadrul programului de Master al Facultatii de Drept. Este autor sau co-autor al multor articole, in Competition Law in Western Europe and the USA publicat de Kluwer Law sau Handbook of Competition Enforcement Agencies 2009-2012 publicat de Law Business Research.

Catalin este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti unde a obtinut si o diploma de master in domeniul dreptului afacerilor cu specializare in dreptul concurentei in 2007. Este membru al Baroului Bucuresti din 2006.

Schoenherr a fost fondata in 1950 la Viena si s-a dezvoltat pentru a deveni  o firma de avocatura de afaceri de top din Austria si Europa Centrala si de Est. Operand prin birourile localizate in Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou in cooperare), Schoenherr este o adevarata firma europeana. In prezent, aproximativ jumatate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi in sediile din afara Austriei. In Romania, Schoenherr si-a inceput operaţiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele case de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. De-a lungul anilor, a fost implicata in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit soluţii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. In prezent, Schoenherr se afla in topul primelor 10 firme de avocatura din Romania (potrivit Ziarului Financiar, aprilie 2013).

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau