Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Casa de avocatura PeliFilip anunta 6 promovari

PeliFilip promoveaza in pozitia de senior associate sase avocati – Eliza Baias, Maria Ecaterina Burlacu, Liliana Dranca, Ana Gabriela Atanasiu, Gabriela Petrea si Mihnea Sararu. Astfel, in acest moment echipa PeliFilip cuprinde 15 senior associates.

Decizia de a promova sase colegi este inca o dovada a faptului ca PeliFilip investeste in oameni, concentrandu-se pe identificarea, recunoasterea si dezvoltarea constanta a valorilor in cadrul echipei noastre. De asemenea, competentele si profesionalismul care ii recomanda pentru noile pozitii reprezinta pentru noi o garantie ca acesti colegi, prin noile responsabilitati dobandite, vor aduce un plus de valoare si vor contribui la mentinerea nivelului inalt al serviciilor pe care le oferim”, a declarat Francisc Peli (foto), managing partner al PeliFilip.

Cei sase avocati activeaza in arii de practica diferite.

Eliza Baias este avocat in cadrul PeliFilip inca de la infiintarea casei de avocatura, in 2008. Experienta Elizei include asistenta pe aspecte de drept societar, finantare si aspecte de reglementare in cadrul unora dintre cele mai complexe tranzactii din domeniile pietei de capital, fuziuni si achizitii si drept bancar din Romania din ultimii ani.

Maria Ecaterina Burlacu lucreaza pentru PeliFilip inca din momentul absolvirii Facultatii de Drept, in 2008 si este membru al echipelor de dreptul muncii,  fuziuni si achizitii si real estate. Ecaterina are, de asemenea, experinta in domenii precum restructurari si insolventa.

Liliana Dranca este specializata in litigii si solutionarea disputelor, dar are experienta si in aspecte de drept societar si dreptul muncii. Experienta Lilianei include asistarea clientilor in proceduri arbitrare nationale si internationale, in litigii comerciale si civile, precum si in cereri de deschidere a procedurii insolventei.

Ana Gabriela Atanasiu este specializata in litigii si solutionarea disputelor, dar are experienta si in cazuri de drept corporativ, acorduri comerciale si in aspecte fiscale. Ana Gabriela a fost implicata  in  unele dintre cele mai importante litigii din Romania in domenii precum insolventa, dreptul transporturilor, fiscalitate sau protectia consumatorilor.

Principalele arii de practica ale Gabrielei Petrea sunt energie si real estate. A fost implicata in diverse proiecte de energie regenerabila, de cogenerare si tranzactionarea de gaze si energie electrica, precum si pe probleme de real estate, unde a asistat diferiti clienti in legatura cu proiecte de achizitii, efectuand investigatii de due dilligence si redactarea si negocierea documentelor de achizitie.

Mihnea Sararu este membru al echipei de litigii si solutionarea disputelor, fiind specializat in proiecte de arbitraj international si litigii comericale, administrative si civile.  Expertiza lui Mihnea in domeniul litigiilor este dublata de o experienta extinsa in domenii precum corporate/M&A. ­

Despre PeliFilip

PeliFilip este o firma de avocatura care asigura servicii juridice de inalta calitate cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate.  Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau