Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Casa de avocatura Bostina & Asociatii face schimbari la varful conducerii

Doru Bostina a devenit directorul de dezvoltare al Casei de avocatura Bostina & Asociatii, partenerii desemnand in functia de managing partner pe Gheorghe Bostina. Schimbarea a intrat in vigoare din 28 iunie 2013.

Doru Bostina: “Dupa ce am reusit ca in ultimii doi ani sa ne clasam pe primu loc in topul caselor de avocatura dupa veniturile realizate, si analizand rezultatele financiare ale primului semestru, am ajuns la concluzia ca este vital sa ma dedic in exclusivitate eforturilor de dezvoltare ale companiei si sa renunt la activitatea avocatiala propriu-zisa. Am alcatuit un task-force al carui scop va fi de a explora caile de expansiune pe piata avocaturii si de a gasi cele mai oportune modalitati de a face fata atat concurentei cat si noilor conditii ale economiei romanesti. In curand vom face publice datele financiare ale primului semestru si semnele sunt incurajatoare, indicandu-ne inca un an foarte bun, pe care putem construi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Gheorghe Bostina este in varsta de 64 ani si este avocat cu o cariera juridica de peste 40 de ani, membru al Baroului Bucuresti.

Gheorghe Bostina: “Este, fara indoiala o onoare si o provocare pentru mine sa conduc o echipa atat de numeroasa din pozitia de managing partner, insa echipa noastra s-a sudat de-a lungul multor ani, acumuland expertiza necesara pentru a putea aborda orice fel de proiecte, indiferent de marima sau complexitatea lor.

In acest moment, Casa de avocatura Bostina si Asociatii are 18 avocati partneri si peste 130 de avocati colaboratori si consultanti.

Despre Bostina & Asociatii: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in anul 2012 de 16,98 milioane de EURO si peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 19 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.

Sursa foto:

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau