Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Carrefour iese din insolventa dupa ce avocatii TZA au obtinut o hotarare definitiva la Curtea de Apel Bucuresti

Ieri, 24 aprilie 2014, Curtea de Apel a admis apelul formulat de catre retailer-ul Carrefour impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, in dosarul 21867/3/2013. In urma admiterii apelului, cererea de deschidere a procedurii insolventei formulata de catre GSL Logistic a fost respinsa ca neintemeiata.

GSL Logistic, un distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti, solicitase insolventa Carrefour pentru o datorie in valoare de circa 800.000 de lei.

La cererea avocatilor, Carrefour a achitat datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa. Cu toate acestea, desi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaste debitul.

Retailerul a fost reprezentat in instanta de catre societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA), prin Robert Rosu (foto), partener.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau