Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Cameron McKenna conduce in topul RealDeals al “Celor mai bune firme de avocatura din Europa Centrala si de Est”

Cameron McKenna (CMS) s-a clasat pe locul 1 la categoria firmelor de avocatura pan-europene, in cadrul clasamentului realizat de respectabila publicatie europeana de private equity, RealDeals, privind cele mai bune firme de avocatura din Europa Centrala si de Est.

Clasamentul este bazat pe interviuri efectuate cu coordonatori ai fondurilor de investitii active in Europa Centrala si de Est, care au ales un clasament al primelor 3 echipe juridice regionale din cadrul firmelor de avocatura pan-europene.

Respondentii au subliniat excelenta retea regionala a CMS si intelegerea in detaliu a modului de a face afaceri in Europa Centrala si de Est, precum si cunoasterea aprofundata a sectoarelor de interes.

Aceasta clasare in topul RealDeals, impreuna cu precedenta alegere a noastra de catre publicatiile Financial Times si Mergermarket ca si Consultant Juridic al Anului in Europa Centrala si de Est in domeniul fuziunilor si achizitiilor confirma clar pozitia CMS ca fiind consilierul preferat al firmelor de private equity care investesc in Europa Centrala si de Est“, a declarat John Fitzpatrick, avocat international, seful departamentului de Tehnologie Media si Telecomunicatii al CMS.

CMS este lider european in furnizarea de servicii juridice in 28 de jurisdictii, cu 53 de birouri in Europa, Rusia, China, Africa de Nord si America de Sud. CMS a fost infiintat in 1999, iar astazi este alcatuit din 750 de parteneri si peste 2,800 de avocati.

CMS are sediul principal in Frankfurt, Germania. In 2011, CMS a inregistrat o cifra de afaceri globala de 808 milioane de euro.

Biroul din Romania se bucura de o vasta apreciere, fiind desemnat recent „Firma de avocatura a anului din Europa Centrala si de Est” de catre Chambers Europe 2012 si avand o echipa „excelenta” si „remarcabila”, potrivit Legal 500.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau