Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Burse de 2.000 de lire pentru absolventii romani la o universitate de prestigiu din Anglia

Burse de 2.000 de lire pentru absolventii romani la o universitate de prestigiu din Anglia

O universitate britanica prestigioasa – University of Sunderland – acorda absolventilor romani 2 burse pentru continuarea studiilor in Marea Britanie. Participanții pot alege din cele peste 100 de programe de master ale universitații, inclusiv din cele mai populare cum ar fi: MBA, Marketing, Management, Jurnalism, Drept, Turism, Medicina, Farmacie, Telecomunicații, Informatica si altele.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unui concurs de eseuri. Astfel, candidatii trebuie sa prezinte un eseu in limba engleza, de 600 de cuvinte, pe una din cele doua teme: „How would the chosen postgraduate course will help the development of your home country?” sau “How would the chosen postgraduate course will help your professional and career development?”. Autorii eseurilor selectate vor participa la un interviu cu reprezentanții universitații, care vor desemna si cei doi caștigatori.

Bursele acopera 50% din taxa standard de școlarizare, care se ridica la 4050 lire sterline pentru majoritatea programelor. Programele de master au o durata de 1 an iar bugetul necesar pentru cazare si masa variaza intre 3300 – 5000 lire sterline pentru intreaga perioada de studiu.

Termenul limita de trimitere a eseurilor este 26 Iunie 2013. Textele pot fi trimise prin e-mail la: anamaria@integraledu.ro sau pe suport hartie la biroul firmei Integral Programe Educationale din Bucuresti. Interviul cu reprezentanții universitații va avea loc pe data de 28 Iunie 2013, la sediul Integral.

Solicitanții care nu au aplicat pentru un masterat in strainatate vor trebui sa pregateasca și documentele necesare pentru admitere (foaie matricola sau diploma de studiu, scrisoare de motivație in limba Engleza, CV, recomandari de la profesori, certificat de competența de limba Engleza). Candidații fara certificat de competenta lingvistica pot sustine testul de limba Engleza, dezvoltat si recunoscut de University of Sunderland, gratuit, la sediul Integral.

Acordarea burselor pentru aplicantii romani este parte a politicii educationale a universitatii Sunderland de a atrage studenti straini și se datoreaza performanțelor bune ale studenților din campus. In prezent, la Sunderland studiaza 92 de romani iar in fiecare an numarul lor creste. Universitatea este preferata datorita relațiilor bune cu mediul de afaceri și numeroaselor specializari, fiind prezenta in topurile ziarului “Guardian”pentru Business si Management in Marea Britanie și in “Times” drept Universitatea anului 2012. La Sunderland studiaza in prezent peste 17.000 de studenți din intreaga lume.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau