Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bulboaca & Asociatii – lider in domeniul Banking & Finance, conform Legal 500 (editia 2013)

Pentru a sasea oara, firma de avocatura Bulboaca & Asociatii este calificata de prestigioasa publicatie legala internationala – Legal 500 – ca una dintre cele mai importante firme de avocatura de pe piata, fiind cotata in linia intai in aria de practica Banking & Finance pe Romania.

Totodata, anul acesta este pentru a doua oara consecutiv cand casa de avocatura Bulboaca & Asociatii este recunoscuta si apreciata in toate cele sapte (7) domenii de expertiza care fac obiectul de analiza al importantei publicatii internationale. Deasemenea, avocatii Adrian-Catalin Bulboaca (partener coordonator), Valentin Berea, Razvan Stoicescu, Cosmin Stavaru si Ioana Motofei-Radu (parteneri) au fost recomandati si in mod individual pentru activitatea excelenta in domeniile analizate de Legal 500.

Intr-o piata extrem de competitiva cum este cea a avocaturii de business, recunoasterea de catre o publicatie cu renume international, prin clasificarea expertizelor noaste juridice in pozitii de top, este o excelenta dovada a evolutiei noastre profesionale”, a declarat Adrian-Catalin Bulboaca, partener coordonator al Bulboaca & Asociatii.

Adrian-Catalin Bulboaca si Razvan Stoicescu sunt cotati drept „avocati de top, cu o intelegere profunda a legislatiei romanesti si cu abordare pragmatica orientata catre solutii” in zona financiar-bancara. La litigii, Valentin Berea si Ioana Motofei-Radu sunt considerati „foarte profesionisti si experimentati”. Cosmin Stavaru este listat de publicatie drept „key partner” in zona de energie si resurse naturale si parteneriate publice-private, in timp ce Razvan Stoicescu este vazut drept un „avocat stralucit, cu o expertiza legala excelenta, dublata de o intelegere tehnica fantastica” in zona de IT, telecomunicatii si media. In aria de drept imobiliar sunt recomandati, de asemenea, Cosmin Stavaru („creativ si constructiv”) si Valentin Berea.

Anual, publicatia Legal 500 intocmeste clasamente ale firmelor de avocatura din aproape intreaga lume, pe baza unei analize complexe a pietei avocaturii de business in urma unor interviuri cu clientii, cu reprezentantii firmelor de avocatura si competitorii acestora.

De asemenea, editia din acest an a Chambers and Partners Global si IFLR 1000 – alte doua publicatii de gen – claseaza Bulboaca & Asociatii pe primele locuri in domenii de practica precum financiar-bancar, fuziuni si achizitii, piata de capital, evidentiind dezvoltarea si consolidarea cu succes a acestor domenii de activitate, precum si rolul avocatilor in gestionarea de tranzactii complexe de M&A, finantari, listari la bursa, reorganizari corporative etc.

Bulboaca & Asociatii este o firma de avocatura din Romania specializata in dreptul afacerilor, care ofera servicii juridice de inalta calitate la standarde internationale corporatiilor, institutiilor financiare, antreprenorilor, fondurilor de investitii etc. Infiintata la inceputul anului 2007, Bulboaca & Asociatii a devenit rapid unul dintre cele mai puternice branduri locale de profil.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau