Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bulboaca & Asociatii demareaza un proiect important: infiintarea firmei de consultanta fiscala Bulboaca & Asociatii Tax

Desi cunoscuta cel mai mult ca lider in domeniul Banking & Finance, casa de avocatura Bulboaca & Asociatii este totusi un jucator important in domeniu, si la nivel general, fiind, de altfel, cotata ca una dintre cele mai bune firme de avocatura de pe piata.

In afara de ariile de practica juridica in care actioneaza, Bulboaca & Asociatii isi consolideaza si practica de consultanta fiscala, prin infiintarea entitatii Bulboaca & Asociatii Tax, ce va opera afiliat casei de avocatura. Coordonatorii practicii sunt Adrian-Catalin Bulboaca, Managing Partner si Bogdan Voinescu, Tax Partner. Bogdan Voinescu are o experienta de peste 15 ani in consultanta fiscala, dintre care 8 ani in cadrul a doua entitati din Big 4. De asemenea, a participat la dezvoltarea diviziei de consultanta fiscala a uneia dintre cele mai importante companii de consultanta fiscala, audit si contabilitate din piata locala.

La ce sa se astepte de acum clientii actuali sau potentiali ai firmei Bulboaca & Asociatii? Tax partnerul firmei de consultanta fiscala, Bogdan Voinescu declara: “Vrem sa oferim servicii juridice si fiscale integrate in cadrul proiectelor complexe de fuziuni-achizitii, divizari si reorganizari, restructurari de grup, precum si servicii de consultanta fiscala acoperind toate domeniile – impozit pe profit, TVA, impozitarea persoanelor fizice si preturi de transfer”.  De asemenea, Managing Partnerul firmei de consultanta fiscala (Adrian-Catalin Bulboaca) precizeaza: „Unul din obiectivele noastre fundamentale este acela de a deservi, la nivelul excelentei, prin activitate colectiva si interdisciplinara, toate necesitatile clientilor nostri, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Printre acestea, se regaseste, in mod firesc, si aceea a consultantei fiscale sofisticate”.

Bogdan Voinescu are o experienta bogata in domeniu. Astfel, doar cateva din proiectele importante coordonate de acesta, sunt: (i) consultanta fiscala acordata Enel in privatizarea Electrica Muntenia Sud, (ii) consultanta fiscala acordata in procesul de due diligence in cadrul privatizarii Distrigaz Nord, (iii) consultanta fiscala acordata BNP Paribas si due diligence fiscal in cadrul privatizarii BCR, (iv) due diligence fiscal in cadrul proiectului de privatizare CEC, precum (v) due diligence fiscal in cazul altor companii – Tiriac Bank, Libra Bank, Romexterra Bank sau Daewoo Automobile Craiova.

Bogdan Voinescu a consiliat si companii importante precum Prologis, Alcoa, OMV/Petrom, APN Trust, Stream Invest/Clean Energy, Kelag si Verbund, grupului Habau, Lacerta Winery, Sparkassen Immobilien si Valad cu privire la diverse aspecte fiscale, TVA, impozite locale sau preturi de transfer.

Din echipa noii firme de consultanta fiscala a societatii Bulboaca & Asociatii face parte si Andrada Ples, Senior Tax Consultant, cu experienta anterioara indelungata in cadrul Big 4 si in cadrul unei firme de avocatura de renume in zona de consultanta fiscala. Andrada are o experienta bogata in ceea ce priveste consultanta fiscala cu privire la impozitele directe, asistenta fiscala in cadrul proiectelor de fuziuni si achizitii, asistenta cu privire la impozitarea persoanelor fizice si a contributiilor sociale. Totodata, a fost implicata in proiecte complexe cu privire la implicatiile fiscale, asistand clienti in planificarea si structurarea fiscala la nivel international.

Despre Bulboaca & Asociatii:

Bulboaca & Asociatii este o firma de avocatura din Romania specializata in dreptul afacerilor, care ofera servicii juridice la nivelul excelentei in favoarea corporatiilor, institutiilor financiare, antreprenorilor si fondurilor de investitii, fiind cunoscuta ca unul dintre cele mai puternice branduri nationale. Activitatea Bulboaca & Asociatii este recunoscuta de cele mai importante directoare juridice internationale, firma ocupand pozitii de top in clasamentul acestora cu privire la zonele de practica in care acorda consultanta juridica.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau