Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bulboaca & Asociatii a asistat pe Mitsubishi intr-o tranzactie de tip M&A

Bulboaca & Asociatii a finalizat cu succes consolidarea pe piata din Romania a cunoscutului grup japonez Mitsubishi Heavy Industries (MHI), unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si utilaje grele din Japonia. Bulboaca & Asociatii a acordat consultanta juridica cu privire la preluarea de catre Mitsubishi Power Systems Europe Ltd. (subsidiara din Londra a grupului MHI) a intregului capital social al Maintenance Partners SRL, subsidiara din Romania a Maintenance Partners NV – Belgia.

Tranzactia face parte dintr-un proces multi-jurisdictional de consolidare a pozitiei grupului Mitsubishi Heavy Industries atat pe continentul european, cat si in sud-vestul continentului asiatic.

Avocatii Bulboaca & Asociatii implicati in tranzactie au fost Iulia Berea (Stoianof), partener si coordonatoarea practicii de Corporate / M&A / Labour din cadrul Bulboaca & Asociatii SCA, si Isabela Delia Popa, avocat asociat.

Asistenta juridica acordata in cadrul acestui proiect a fost una complexa, implicand atat aspecte de organizare societara, cat si aspecte de dreptul muncii. Suntem bucurosi ca etapele cu privire la aceasta restructurare au fost finalizate cu succes. Intregul proces de restructurare a acoperit o perioada de 6 luni, timp in care am configurat mecanismul de preluare a controlului asupra capitalului social al societatii din Romania si ne-am dedicat identificarii celor mai eficiente metode de implementare a noii structuri societare avute in vedere”, a declarat Iulia Berea (Stoianof), partener si coordonatoarea practicii de Corporate / M&A / Labour din cadrul Bulboaca & Asociatii SCA.

In contextul noilor evolutii ale pietei, Bulboaca & Asociatii a asistat numerosi clienti cu privire la preluari si lichidari de societati comerciale, precum si in numeroase aspecte privind functionarea societatilor comerciale, structurare si implementare de contracte comerciale si conditii generale de afaceri.

De asemenea, echipa de avocati a societatii Bulboaca & Asociatii acorda in mod constant asistenta juridica cu privire la aspecte privind legislatia muncii in cadrul tranzactiilor de M&A, spin-offs, precum si cu privire la medierea unor dispute de munca, inclusiv reprezentarea clientilor in fata instantelor de judecata.

Despre Bulboaca & Asociatii

Bulboaca & Asociatii ofera servicii juridice specializate de inalta calitate, la standarde internationale in favoarea corporatiilor si institutiilor financiare multinationale si nationale. Infiintata la inceputul anului 2007, Bulboaca & Asociatii a devenit rapid unul dintre cele mai puternice brand-uri locale de profil.

Activitatea firmei este recunoscuta de cele mai importante directoare juridice internationale, Bulboaca & Asociatii ocupand pozitii de top in clasamentul acestora cu privire la zonele de practica in care acorda consultanta juridica.

Printre cele mai recente tranzactii din sectorul Corporate / M&A amintim:

– acordarea de asistenta juridica Erkevi K.F.T., VEK Holding K.F.T. si ACIS Benzinkuttechnika K.F.T in legatura cu vanzarea multi-jurisdictionala a societatilor din grupul ACIS, activand in domeniul constructiei, montajului de tehnologie si intretinerii statiilor de distributie carburanti;

– achizitionarea de catre Díjbeszedő Holding Zrt a companiei GPV Mail Services S.R.L., unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din Romania a serviciilor de mailing personalizat;

– acordarea de asistenta juridica grupului finlandez de consultanta si inginerie Pöyry PLC. in legatura cu aspecte de drept comercial si dreptul muncii cu privire la vanzarea subsidiarei Pöyry Romania S.R.L. si a celor 12 companii afiliate;

– acordarea de asistenta juridica cu privire la asocierea in participatiune (joint-venture) intre Prio Foods SGPS si Koninklijke Bunge BV, in vederea achizitionarii participatiunilor filialelor acestora din Romania si a dezvoltarii ulterioare in baza unei platforme comune de afaceri;

– acordarea de asistenta juridica RBS Asset Management Limited cu privire la dobandirea unei participatii minoritare in Gada Group, o societate holding in Regatul Unit si cu filialele in CEE (inclusiv in Romania) operand in domeniul sanatatii, ce furnizeaza produse si servicii catre spitalele din Italia, Romania si Turcia etc.

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau