Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bostina si Asociatii anunta incasari impresionante si pentru anul 2012

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a anuntat ca in 2012 a inregistrat incasari notabile din activitatea avocatiala pe care o desfasoara in Romania si in strainatate, in valoare totala de 16,98 milioane euro.

Conform declaratiilor reprezentantilor firmei, prin aceasta cifra a incasarilor, de fapt s-a atins targetul de dezvoltare in 2012. Departamentele care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere au fost: „Litigii si executari silite” – 26%; Bancar, Financiar, Piata de Capital – 22%; Concurenta si Ajutor de Stat – 17%; IT si Jocuri de noroc – 7% .

Trebuie insa mentionat ca aceasta cifra nu este nici pe departe una record in activitatea Bostina si Asociatii; in 2011, firma a incasat mai mult de dublu fata de 2012. Despre aceasta, Avocatul Coordonator Doru Catalin Bostina mentioneaza: “Stacheta pe care am ridicat-o in anul 2011 prin incasarile record de 33,47 milioane de euro era, evident, greu de repetat in contextul economic din 2012, asa ca suntem de multumiti de ce am reusit sa realizam. De altfel, stim ca avem o oarecare ciclicitate a cresterii, cand un an exceptional este urmat de 4-5 ani de cresteri organice si de consolidare, functie si de dinamica generala a economiei romanesti”.

Totodata, in legatura cu anul 2012, Doru Bostina afirma: “In 2012 ne-am retras de pe piata consultantei specifica finatarilor europene dupa ce, in 2004, infiintarea Bostina & Associates Management Consulting si apoi Bostina & Associates Financial Consulting au devenit repere pe piata serviciilor de consultanta de specialitate. Am considerat ca a venit momentul sa ne concentram doar asupra unui singur lucru si anume avocatura, expertiza acumulata in acesti ani permitandu-ne acum sa oferim servicii avocatiale intr-o nisa extrem de strict reglementata”.

In anul 2012, numarul avocatilor si consultantilor din cadrul echipei Bostina si Asociatii a ramas relativ constant si apropiat de cel din anul anterior, in jurul a 130 de persoane. De asemenea, numarul avocatilor parteneri a ramas neschimbat. In luna octombrie, avocatii asociati seniori Andrei Sarban, Andrei Vasilescu si Emilia Toader au fost promovati ca avocati parteneri. Pe de alta parte, pe parcursul anului 2012 avocatii parteneri Gabriela Vizireanu, Dana Dunel-Stancu si Florin Gornea au parasit casa de avocatura pentru a se dedica altor proiecte.

In 2013 firma isi propune sa mearga intr-un trend pozitiv, tinand, insa, seama de conjunctura economica generala si, evident, adaptandu-si oferta de servicii si onorarii la conditiile pietei.

Despre Bostina si Asociatii:

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este bine cunoscuta pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in anul 2012 de 16,98 milioane de EURO si peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 19 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau