Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bondoc si Asociatii isi extinde echipa de avocati cu un nou partener

Bondoc si Asociatii si-a extins echipa prin cooptarea avocatului Serban Patriciu ca partener.

Serban are peste 15 ani de experienta in avocatura de afaceri, asistand de-a lungul carierei sale investitori privati, corporatii locale si internationale, fonduri de investitii si clienti institutionali in tranzactii majore, cu precadere in domeniile imobiliar, bancar, resurse naturale si fuziuni si achizitii.

Lucian Bondoc, Managing Partner al firmei, a declarat: “Serban este un profesionist foarte bun, recunoscut ca Tier 1 inclusiv in directoare internationale si suntem increzatori in sinergiile pe care venirea lui le va genera. Serban va fi co-coordonator al practicii imobiliare, acordand asistenta juridica si in dosare din domeniile comercial, fuziuni si achizitii si energie/resurse naturale.”

Serban Patriciu a declarat: „Ma alatur cu entuziasm si determinare echipei Bondoc si Asociatii, o echipa puternica, sofisticata si dinamica de avocati, cu o baza foarte solida de clienti. Alianta firmei cu White & Case ofera si conectarea la una dintre cele mai mari practici legale de top din lume, in beneficiul direct al clientilor”.

Serban Patriciu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998 si este membru in Baroul Bucuresti. Inainte de a se alatura firmei Bondoc si Asociatii, Serban a facut parte din echipa Popovici Nitu si Asociatii.

Bondoc si Asociatii este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta formala cu White & Case LLP in ceea ce priveste Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridica pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucreaza la unison cu avocatii din cadrul firmei White & Case LLP din cele 39 de birouri ale acesteia, aflate in 26 de tari, conferind astfel o dimensiune globala fiecarui proiect in parte. Echipa Bondoc si Asociatii cuprinde avocati cu un grad ridicat de expertiza profesionala si o buna cunoastere a mediului economic si a pietei locale.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau