Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Bondoc si Asociatii il coopteaza pe Nicolae Viorel Dinu in calitate de coordonator al practicii de Litigii

Viorel Dinu are peste 16 ani de experienta in litigii si arbitraj.  Viorel este unul dintre putinii avocati pledanti din Romania format inclusiv in Statele Unite ale Americii, cu  experienta semnificativa in litigii comerciale, civile, de drept administrativ si fiscal, inclusiv in domeniile achizitii publice, recuperare de creante si insolventa. A fost implicat de asemenea in spete sensibile in domeniul dreptului concurentei si al proprietatii intelectuale, precum si in cazuri complexe de arbitraj la ICC si ICSID.

Lucian Bondoc, Managing Partner al firmei, a declarat ca “Viorel face parte dintr-un grup select de litigatori din Romania. Prin cooptarea lui Viorel se continua extinderea echipei noastre de litigii cu un profesionist recunoscut. Cu preocuparea sa pentru servicii de inalta calitate, Viorel se identifica cu cultura noastra de performanta si sunt convins ca impreuna vom continua dezvoltarea semnificativa a puternicii practici de litigii a firmei noastre.

Viorel Dinu a mentionat „Sunt bucuros sa ma alatur echipei Bondoc si Asociatii, o echipa de avocati cu o inalta formare profesionala  Baza foarte solida de clienti de prestigiu, experienta echipei de litigii atat la nivel local cat si international, precum si experienta anterioara cu Lucian reprezinta baze excelente pentru obtinerea unor rezultate exceptionale in cadrul colaborarii noastre. De asemenea, alianta firmei cu White & Case LLP ne ofera oportunitatea de a fi conectati cu una dintre cele mai dezvoltate practici de litigii din lume, in beneficiul clientilor nostri.

Viorel Dinu a absolvit Facultatea de Drept in cadul Universitatii Bucuresti in anul 1997 are un Master in Drept la George Washington University (bursier Fulbright, 2002 – 2003). Este membru in Baroul Bucuresti si in Baroul Statului New York. Inainte de a se alatura firmei Bondoc si Asociatii, Viorel a fost Partner la Musat si Asociatii.

Bondoc si Asociatii SCA este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta formală cu White & Case LLP în ceea ce privește Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridică pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucrează la unison cu avocații din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite în 26 de țari, conferind astfel amploare globala fiecarui proiect in parte.  Echipa de avocati a Bondoc si Asociatii SCA include atat avocati cu inalta experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala.

 

 

Sursa foto

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau