Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Baker & McKenzie, una dintre cele mai importante firme de avocatura din lume, a urcat pe locul 46 in clasamentul Sunday Times privind cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

In clasamentul intocmit de publicatia Sunday Times pentru anul 2013, societatea de avocati Baker & McKenzie LLP ocupa pozitia 46, in urcare cu 24 de pozitii fata de locul ocupat in clasamentul din 2012 (si anume, pozitia 70).

Sunday Times intocmeste inca din anul 2001 clasamente anuale privind cele mai bune companii pentru care sa lucrezi. Aceste clasamente urmaresc sa masoare si sa recunoasca excelenta in relatiile de munca. In fiecare an sunt efectuate sondaje privind sute de organizatii, dintr-o gama larga de domenii de activitate, iar raspunsurile la aceste sondaje sunt procesate si sintetizate intr-un punctaj pentru fiecare organizatie. Numai primele 100 de organizatii, cu cele mai mari punctaje, sunt evidentiate in acest clasament.

Baker & McKenzie este o firma de avocatura internationala, fondata in Chicago, in anul 1949, de Russell Baker si John McKenzie.

In cursul anului 2012 Baker & McKenzie a fost firma de avocati care a obtinut cele mai mari incasari la nivel global, atingand o cifra de afaceri record de aproximativ 2,3 miliarde USD.

Intre firmele de avocati din SUA, Baker & McKenzie ocupa primul loc in ceea ce priveste numarul de avocati si totodata, incepand din anul 2012, si in ceea ce priveste nivelul veniturilor.

Baker & McKenzie are aproximativ 4.000 de avocati care isi desfasoara activitatea in cadrul celor 72 de birouri ale firmei, deschise in 45 de tari. In ultimii 2 ani de zile, Baker & McKenzie a deschis cinci noi birouri, in unele dintre cele mai mari importante centre financiare din lume.

Baker & McKenzie nu are un birou in Romania insa colaboreaza la nivel local cu cele mai importante societati de avocati, cum ar fi, spre exemplu, reputabila casa de avocati Musat & Asociatii, fondata de avocatul Gheorghe Musat.

Clasamente privind cele mai bune companii au fost intocmite in anii trecuti si in Romania. Unul dintre acestea, intocmit de revista Capital, a inclus si o societate de avocati romaneasca, si anume societatea Tuca, Zbarcea & Asociatii, fondata in anul 2005 de avocatul Florentin Tuca si alti avocati asociati desprinsi din firma Musat & Asociatii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau