Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Baker & McKenzie anunta un record al incasarilor la nivel global si castiguri semnificative per partener

Baker & McKenzie a raportat astazi incasari record la nivel mondial precum si profituri per partener (PPP) de doua cifre pentru exercitiul financiar incheiat la 30 iunie 2013.

Astfel, incasarile la nivel global au totalizat 2,419 miliarde de dolari, in crestere cu 5%, in timp ce PPP au crescut cu 10%, pana la 1,2 milioane dolari, aferente unui profit global net de 862 milioane de dolari.

Cresterea veniturilor a fost constanta in toate regiunile, reflectand o crestere organica puternica si extinderea prin deschiderea de noi birouri in Casablanca, Lima si Seul. Defalcarea incasarilor pe regiuni este urmatoarea: EMEA 37 %, Asia Pacific 28%, America 35% .

Cererea a fost deosebit de puternica pentru probleme legate de finante, titluri de valoare, energie, minerit si infrastructura, planificare fiscala, relatiile de munca, litigii, imobiliare, reorganizari corporatiste si corporate compliance/anti-corruption.

Accentuarea eforturile noastre de deveni o firma mai apropiata de nevoile clientilor a avut un efect pozitiv asupra veniturilor si profituri noastre chiar si intr-un alt an plin de provocari pentru economia globala“, a declarat Eduardo Leite, presedinte al Comitetului Executiv. “Vom continua sa controlam costurile dar si sa investim in talent si in platforma noastra globala pentru a servi clientii nostri mai bine.

Clientii au asteptari mari cu privire la pietele emergente precum si la interconectivitatea dintre aceste piete cu o crestere rapida si economiile mature. In ceea ce ne priveste, vom ramane precauti cu privire la perspectivele economice globale, dar avem convingerea ca avem o buna strategie de a concura cu succes si in continuare pentru a ajuta clientii nostri sa-si urmareasca oportunitatile intr-o lume care se schimba rapid.

Pe parcursul anului trecut, Baker & McKenzie a cooptat 60 de noi parteneri in domenii cheie de practica, ajungand astfel la un numar total de peste 4.100 avocati, in 74 de birouri din 46 de tari.

Firma continua sa fie recunoscuta ca avand cel mai puternic brand al unei firme de avocatura la nivel global, conform analizei efectuate de catre Acritas, materializata in raportul anual Sharplegal.

Printre cele mai notabile tranzactii multi-jurisdictionale in care a fost implicata Firma in ultimul an au fost: oferta publica lansata de Carlsberg Group, in valoare de 1,2 miliarde de dolari, in vederea cumpararii Baltika Breweries; acordul dintre Toyota Tsusho si PPR privind extinderea afacerilor cu automobile ale Toyota in Africa; si finantarea, in valoare de 19,6 miliarde de dolari, acordata de catre Mizuho Corporate Bank Ltd, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, Bank of Tokyo – Mitsubishi UFJ Ltd si Deutsche Bank AG in vederea achizitionarii de catre Softbank a unei participatii de 70 % in Sprint.

Citeste si…

Baker & McKenzie, una dintre cele mai importante firme de avocatura din lume, a urcat pe locul 46 in clasamentul Sunday Times privind cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau