Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Avocatii de la WOLF THEISS Bucuresti au asistat compania Astronergy Solar Netherlands la achizitia unui proiect fotovoltaic din Cluj

WOLF THEISS Bucuresti a asistat compania Astronergy Solar Netherlands in achizitia unui proiect fotovoltaic de 5.98 MWp, dezvoltat de catre ACV Solar Technology in judetul Cluj.

Initial, Wolf Theiss a asistat Astronergy in faza extinsa de due diligence a procesului de achizitie, inclusiv in legatura cu remedierea problemelor identificate pe parcursul procedurii si in modificarile ulterioare aduse raportului. “Investigatia de due diligence a presupus un efort sustinut de identificare a aspectelor critice, precum si a celor mai bune solutii de remediere a problemelor constatate intr-un timp relativ scurt si in contextul unei legislatii neclare.”, a declarat Oana Caminof, Associate Wolf Theiss.

In plus, Wolf Theiss a oferit consultanta juridica companiei în negocierile cu vanzătorul si in structurarea si implementarea tranzactiei.

Adelina Iftime-Blagean, Senior Associate Wolf Theiss, a declarat: “Etapa tranzactionala a fost din nou extrem de complexa, cu negocieri intense, sofisticate si de lunga durata cu privire la structura tranzactiei si elementele care conditionau finalizarea acesteia, obligatiile specifice asumate de catre parti inainte si dupa finalizarea tranzactiei, pragurile de raspundere, structurarea platilor si a garantiile reciproce ale partilor.

Colaborarea excelenta dintre membrii echipei Wolf Theiss a asigurat finalizarea cu succes a acestei tranzactii, dupa opt luni de la inceperea procesului de due diligence.”

Ciprian Glodeanu, Partener Wolf Theiss, a adaugat:“Ma bucura nespus ca in continuare exista un interes crescut pentru industria energiei fotovoltaice din Romania, in ciuda incertitudinilor introduse de recentele schimbari legislative. Astronergy este un nume important in domeniul energiei solare, iar aceasta noua achizitie confirma ca domeniul energiei verzi poate atrage inca investitii importante pentru economia romaneasca.”

Echipa Wolf Theiss implicata in tranzactie a fost formata din avocatii Adelina Iftime-Blagean (Senior Associate – Departamentul Corporate M&A), Luminita Gheorghe (Associate – Departamentul Corporate M&A) Oana Caminof (Associate – Departamentul Proiecte) si Alice Apetrei (Associate – Departamentul Real Estate) sprijiniti de Ciprian Glodeanu (Partner).

Printre altele, Wolf Theiss continua sa asiste Astroenergy in vederea implementarii tranzactiei realizate si in viitorul proces de restructurare a companiei Solar Tehnology S.R.L.

Astronergy Solar Netherlands B.V. este parte a Grupului chinezesc Chint, lider in productia de echipamente electrice industriale si photovoltaice. Grupul Chint produce o gama variata de echipamente electrice de tensiune joasa, echipamente de distributie si transmisie electrica, panouri solare, etc.

DESPRE WOLF THEISS
Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau