Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Avocatii de la Stratula, Mocanu & Asociatii obtin noi recomandari in ghidul Chambers Global 2013

In data de 14 martie 2013, Chambers and Partners a publicat clasamentul celor mai bune firme de avocati din lume (Ghidul “Chambers Global”), inclusiv pentru Romania. Pentru al treilea an consecutiv, Stratula Mocanu & Asociatii (“SM&A”) este recomandata de Chambers Global printre firmele de avocatura de top din Romania, pentru practica sa de solutionare a litigiilor.

In plus, clasamentul Chambers Global privind practica de solutionare a litigiilor include o sectiune dedicata avocatilor individuali din firmele din clasament, in care ambii parteneri fondatori ai SM&A – Sorin Stratula si Cosmin Mocanu au primit recomandari entuziaste. Sorin Stratula este apreciat pentru “practica sa infloritoare in litigii” si pentru precizia sa: “Este o persoana foarte meticuloasa si stiu ca pot avea incredere in el in cazurile cele mai dificile”. Cosmin Mocanu este recomandat pentru stilul sau perspicace: “Este mereu cu un pas inainte” si, de asemenea, ca fiind “unul dintre cei mai buni avocati pe care i-am intalnit”, citandu-se surse dintre clientii SM&A.

Despre SM&A:

Stratula Mocanu si Asociatii a fost infiintata in anul 2006 de catre avocatii Sorin Stratula si Cosmin Mocanu si a dezvoltat in scurt timp un portofoliu diversificat de clienti, atat din punctul de vedere al domeniilor in care activeaza, cat si al tarilor de origine ale acestora. Strategia Societatii este bazata in mare parte pe cooperare profesionala regionala si internationala, clientela Societatii incadrandu-se in segmentul companiilor multinationale si regionale care activeaza in zona.

Intre clientii Stratula Mocanu si Asociatii se numara lideri internationali in industrii precum: farmaceutice, produse din tutun, productia de anvelope, telecomunicatii, energie, publicitate si media, real estate si companii de anvergura regionala ce activeaza in domenii precum constructii, editare si tipografie, restaurante, industrie textila, retail.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

New regulations on antitrust damages actions in Romania

The long-awaited Antitrust Damages Directive, which all Member States should have implemented in their legal systems by 27 December 2016, has finally been transposed into Romanian legislation by the Emergency Government Ordinance No. 39/2017 ("EGO"), in force as of 8 June 2017. Damage claims for competition...

( 0 http://pro-legal.ro/new-regulations-on-antitrust-damages-actions-in-romania/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau