Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Avocatii de la Nestor castiga din nou premiul Chambers Europe pentru excelenta in activitate

Chambers Europe, cel mai reputat ghid juridic din Europa, reconfirma statutul de leader in profesie al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP),  prin desemnarea acesteia drept „Firma Anului in Romania”. La gala decernarii premiilor Chambers Europe, care a avut loc in data de 25.04.2013 la Londra si a reunit cele mai valoroase case de avocatura din Europa, Emil Bivolaru, partener in departamentul de litigii, a primit trofeul in numele NNDKP.

“Avand in vedere rigurozitatea evaluarilor Chambers&Partners si dialogul cu clientii si competitorii nostri, suntem onorati ca aprecierile mediului de afaceri local sunt reflectate la nivelul comunitatii juridice internationale. Astfel de distinctii completeaza clasamentele de exceptie, din ultimii 12 ani, in topurile marilor ghiduri juridice internationale – adevaratele „barometre” ale pietelor de avocatura mature si puncte de reper ale clientilor atunci cand evalueaza serviciile avocatiale dintr-o jurisdictie”, a afirmat Emil Bivolaru dupa gala de decernare a premiilor.

De asemenea, in topul Chambers Europe lansat tot aseara, NNDKP a fost clasata pe primele pozitii in 10 arii de practica din cele 11 cercetate in Romania: drept bancar si finantari; drept corporatist/M&A; litigii; dreptul muncii; energie si resurse naturale; proprietate intelectuala; proiecte PPP; tranzactii imobiliare; restructurare/insolventa si consultanta fiscala. Firma a ocupat a doua pozitie in domeniul concurentei.

NNDKP este cea mai bine cotata pe piata locala atat la nivelul practicilor, cat si la nivel individual, unde 15 din cei 18 parteneri ai firmei sunt recomandati in sectiunea „Leading individuals”. Mai mult, Ion Nestor primeste din nou cea mai inalta distinctie („Senior Statesman”), dupa ce a fost astfel desemnat in versiunea globala a ghidului – o alta premiera pentru piata avocatiala din Romania.

La fel ca si celelalte ghiduri juridice internationale, Chambers Europe isi bazeaza cercetarile, efectuate de-a lungul unui an, pe interviurile cu clientii si competitorii, pentru a evalua reputatia, expertiza si abilitatile tehnice ale avocatilor cheie, conduita profesionala si maniera in care gestioneaza relatia cu clientii, orientarea comerciala si pragmatismul solutiilor juridice, proactivitatea si loialitatea fata de clienti.

Despre NNDKP

NNDKP este promotor al avocaturii de afaceri in Romania si in prezent are o echipa formata din 115 avocati, 35 de consultanti si 75 de angajati, birouri proprii la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.

NNDKP a primit de doua ori, din partea Euromoney Legal Media Group, distinctia pentru cea mai buna firma din Romania privind egalitatea de gen. De asemenea, continua sa domine toate topurile alcatuite de ghidurile juridice internationale (Chambers Global, The European Legal 500 si IFLR 1000), fiind singura firma clasata pe primele pozitii in toate ariile de practica cercetate in Romania.

In portofoliul de clienti al firmei se regasesc numeroase companii locale si multinationale din diverse domenii de activitate printre care institutii financiare, dezvoltatori imobiliari, societati din domeniul tehnologiei informatiei, fonduri de investitii de capital, companii din domeniul constructiilor, societati cu profil farmaceutic, grupuri industriale, precum si organizatii profesionale si organizatii non-profit.

Sursa foto: Chambers Europe

 

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau