Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Anca Buta Musat (Musat & Asociatii) premiata din nou de International Law Office pentru activitatea in domeniul concurentei

Anca Buta Musat, Partener in cadrul societatii de avocati Musat & Asociatii, a fost recompensata a treia oara cu premiul International Law Office (ILO) Client Choice, pentru activitatea de exceptie desfasurata in domeniul concurentei. Ea devine astfel singurul avocat roman care ajunge la aceasta performanta, dupa distinctiile primite in 2010 si 2011.

Diploma i-a fost inmanata in cadrul Galei de premiere ce a avut loc la Londra, in data de 27 februarie 2013, la care au participat reprezentanti ai celor mai importante case de avocatura din intreaga lume, precum: Baker & McKenzie, Mayer Brown, Garrigues, Herbert Smith Freehills, King & Spalding, Freshfields Bruckhaus Deringer, Norton Rose, Hogan Lovells sau Bird & Bird.

Premiile ILO Client Choice au o traditie de opt ani si constituie un punct de referinta pentru avocatura de business. Cercetarea este realizata anual de specialistii britanici pentru 64 de jurisdictii, la nivel mondial, inclusiv Romania, si se bazeaza pe recomandarile a peste 2.000 de companii, clienti ai caselor de avocatura, care noteaza calitatea serviciilor avocatiale, pregatirea echipei, promptitudinea si transparenta onorariilor.

Premiul International Law Office (ILO) Client Choice, al treilea in decurs de doar patru ani, este o realizare deosebita atat pentru mine, cat si pentru echipa de concurenta din cadrul Musat & Asociatii, pe care o coordonez. El reflecta in mod direct opiniile si aprecierile clientilor nostri si reprezinta recunoasterea calitatii serviciilor avocatiale pe care le acordam, dar si a increderii companiilor nationale si internationale in capacitatile noastre. Dreptul concurentei se numara printre cele mai dinamice arii de practica, numai in 2012 portofoliul de noi mandate crescand cu 50%. Aceasta evolutie se mentine si in prima parte a anului in curs, pe fondul numarului mare de investigatii lansate de Consiliul Concurentei in domenii cheie de activitate, dar si a preocuparii agentilor economici de a-si alinia normele interne, pentru a preveni riscul unei potentiale anchete”, a declarat Anca Buta Musat, Partener Musat & Asociatii.

Clientii contactati de ILO au apreciat “cunostintele juridice deosebite ale Ancai Buta Musat in dreptul concurentei, precum si abilitatea sa de relationare cu autoritatile”, “capacitatea de a gestiona eficient si profesionist problemele”, fiind de asemenea recunoscuta drept ,,un avocat remarcabil si un manager competent”.

Printre cele mai recente mandate reprezentate de Anca Buta Musat se numara asistarea Orange Romania in calitate de agent de monitorizare numit de Consiliul Concurentei, privind aplicarea si implementarea angajamentelor asumate de Orange Romania pe piata produselor si serviciilor de pre-pay, consilierea Gaz de France Suez Energy Romania S.A. si  a Roche Romania S.R.L., pe parcursul unor investigatii initiate de autoritatea de concurenta privind un pretins abuz de pozitie dominanta, asistarea Generali Holding Vienna AG intr-o investigatie a autoritatii de concurenta inchisa printr-un ordin ce a concluzionat ca nu a fost savarsita nicio fapta anticoncurentiala de catre companie,  acordarea de consultanta juridica pentru Electrolux Romania, Belupo Pharmaceuticals and Cosmetics (important producator european de medicamente si membru al grupului Podravka), Sig Sauer GmbH & Co. KG (unul dintre cei mai importanti producatori de armament si munitie de razboi la nivel mondial) in cadrul investigatiilor declansate de Consiliul Concurentei, precum si consilierea unor mari companii nationale in probleme de ajutor de stat.

Anca Buta Musat este unul dintre cei mai inovatori si activi avocati in dreptul concurentei, fiind inclusa in mod constant in topul specialistilor din Romania in aceasta arie de practica, atat de catre Chambers Europe, cat si de PLC Which Lawyer?.

Musat & Asociatii este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Cu 17 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, Musat & Asociatii ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

Musat & Asociatii este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul dintre liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

In 2012, Musat & Asociatii a castigat Gold Award la categoria ,,Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate pe piata din Romania de echipa Musat & Asociatii, atat in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate reprezentante pe parcursul anului 2011 in practica de fuziuni & achizitii, cat si in ceea ce priveste strategia de management adoptata.

De asemenea, Musat & Asociatii este prima casa de avocatura de pe piata locala distinsa cu prestigiosul premiu ,,The National Law Firm of the Year“, acordat de publicatia britanica de specialitate International Financial Law Review (IFLR), care realizeaza si binecunoscutul ghid juridic international IFLR 1000. De asemenea, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei Musat & Asociatii trofeul ,,Romanian Law Firm of the Year“, pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei ,,Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau